• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja piter_wxc - kolekcja

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.802 387 20
Pokaźna kolekcja z tych szaraczków. Bardzo ciekawie wygląda osobówka w tych barwach.

OP
OP
piter_wxc

piter_wxc

Znany użytkownik
Reakcje
68 0 0
Co do Fercamów, to mam nadzieję na jeszcze 3 sztuki w tym roku....ale do rzeczy. Ostatnio strzeliło mi coś do łba i nabyłem kilka gabarytów. Zestaw trafił się na allegro i po szybkim zorganizowaniu środków płatniczych udało się go wyrwać. Szczerze powiedziawszy miał iść na handel na sztuki, ale jak sobie wszedłem na stronę tego przewoźnika i jak zobaczyłem modele, to jednak da się z tego coś zrobić-trzeba coś przemalować, kilka rzeczy zmienić i będzie fajnie. A "wiatraczek" całkiem przyzwoity - ale jeszcze go nie miałem okazji złożyć. Także panowie, przez kilka kolejnych prezentacji będę męczył gabarytami z zestawu "Ter Linden".
Dziś pierwsze dwie sztuki.

pozdr.

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.802 387 20
Zakup świetny. Ten zestaw jest bardzo fajny i miał genialną cenę. Gratuluję, bo modele, jak widzę, zrobione są bardzo dobrze. (y)
Teraz tylko waloryzacja i będzie cudo.

M&M

Znany użytkownik
Reakcje
673 22 2
Tak w przypadku tego zakupu nie ma co ukrywać , że promocja miała duże znaczenie :), zestaw jest wspaniały a wiatrak po złożeniu wysokości stołu .:rolleyes:

Irokez46

Znany użytkownik
Reakcje
11.456 47 0
Podoba mi się różnorodność samochodów w tym zestawie.Nowy Daf a zaraz obok też stary.Liczę że poświęcisz trochę czasu i coś więcej z tych modeli zrobisz.