Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Czy ktoś wie co z wagonami Piko z VI oraz IV epoki, które miały się ukazać w handlu od 20.10.2019 ?. Modelmania na swojej stronie przy tych wagonach zmieniła informację o dostępności z daty powyżej wskazanej na "produkt niedostępny".
Oni mieli na stronie podany jakiś termin (np. 20 X). Jak data minie, a wagony nie dojadą na stan, to zmieniają albo na niedostpny, alebo automat to zmienia. Nie ważne. Wiem z autopsji, że zaraz będą. Tak samo było z wagonami wcześniejszych edycji. Mamy 23 X więc jeszcze 8 dni do 31 X. Zdążą dojechać. Można wypatrywać maila z modelmanii moim zdaniem lada moment by wpłacać.
I tak i nie. Za 3 lata rynek się mocno nasyci, także tymi od Robo, ale w końcu widać, że za oliwki ludzie dają nawet stówkę więcej niż warte, mimo wznowienia z nowym numerem. Tak czy siak 111A to sól tej ziemii.
I tak i nie. Za 3 lata rynek się mocno nasyci, także tymi od Robo, ale w końcu widać, że za oliwki ludzie dają nawet stówkę więcej niż warte, mimo wznowienia z nowym numerem. Tak czy siak 111A to sól tej ziemii.
Mnie ciekawi jak rozejdą się 112A od Piko, póki co od Robo były 3 modele tego wagonu w malowaniu IC. Już kilka osób mówiło mi, że "jedynki" od Piko nie biorą, bo mają lepszą od Robo.
Czy ktos z wiedzą która dla mnie jest tajemną mógłby powiedzieć czy basowy od PIKO 113AM nada się do EC Wawel jako doczepka. Nie mogę znaleźć numeru bocznego czy daty rewizji ale zdaje się że ma mieć przydział krakowski (?)
Czy ktos z wiedzą która dla mnie jest tajemną mógłby powiedzieć czy basowy od PIKO 113AM nada się do EC Wawel jako doczepka. Nie mogę znaleźć numeru bocznego czy daty rewizji ale zdaje się że ma mieć przydział krakowski (?)
Kupiłem barowy, już go mam. Nie będę robił zdjęć bo nie będę go rozbierał. Z zewnątrz każdy widział, wygląda fajnie, natomiast wnętrze nie powala, wszystko w jednym kolorze.
Nie mam uprzedzeń ani do produktu Piko, ani Robo. Mam dwa wagony Robo i dzisiaj zakupiłem jeden od Piko. Trochę urozmaicenia nie zaszkodzi, a oba wagony prezentują się bardzo ładnie obok siebie .