• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Model fabryczny PIKO - modele lokomotyw serii EU06/EU07/EP07/EP08

Engineer

Aktywny użytkownik
Reakcje
699 54 1
Jest piękna!!!
Oczywiście, uwagę zwraca idealna kolorystyka, a także doskonałe w każdym calu oznakowanie (m.in. czytelne i odpowiedniej wielkości napisy na pudle!!!),
innymi słowy wysoka jakość i standard słynący z PIKO. :love:

Należą się duże brawa i słowa uznania dla firmy PIKO i SK Model.

Podziękowania dla Kolegów Karola i Mateusza za bogato ilustrowaną mega-publikację, wraz z opiniami i spostrzeżeniami.
Zdjęcia jak zwykle na wysokim poziomie prezentują wszystkie potrzebne szczegóły (y)

ffox

Administrator
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
3.804 15 0

Engineer

Aktywny użytkownik
Reakcje
699 54 1
No właśnie a propos sprzedaży, czy któryś z Kolegów orientuje się (wie), ile producent PIKO/SK wypuści, bądź ma zamiar wypuścić sztuk danego numeru katalogowego siódemki?
Chodzi o sytuację jaka miała miejsce w przypadku SM/SP42, gdzie nakład oscylował w granicach około 400-500 sztuk danego numeru katalogowego.

Reakcje
85 2 0
No i stało się , mamy w rękach pierwszy polski elektrowóz , produkowany seryjnie i dostępny dla Wszystkich ,kto tylko zechce go nabyć . A co ważne w rozsądnej cenie !!!!!
Gratuluję SK i PIKO , oby tak dalej !!!!
Życzę też powodzenia SM ze swoim projektem
Dziękuję wszystkim ,bo rywalizacja pozwoliła na powstanie modeli dwóch świetnych i ukochanych przez wielu elektrowozów .

Engineer

Aktywny użytkownik
Reakcje
699 54 1
.

Dziękuję bardzo Karol.
Tak też niestety myślałem...

[DOUBLEPOST=1416004937][/DOUBLEPOST]
No i stało się , mamy w rękach pierwszy polski elektrowóz , produkowany seryjnie i dostępny dla Wszystkich ,kto tylko zechce go nabyć . A co ważne w rozsądnej cenie !!!!!
Gratuluję SK i PIKO , oby tak dalej !!!!
Życzę też powodzenia SM ze swoim projektem
Dziękuję wszystkim ,bo rywalizacja pozwoliła na powstanie modeli dwóch świetnych i ukochanych przez wielu elektrowozów .
Popieram w całej rozciągłości, sam bym lepiej tego nie ujął.

Ostatnio edytowane:

Engineer

Aktywny użytkownik
Reakcje
699 54 1
:)

Problem zawsze ten sam...
Finanse...

A przy nakładzie 500 sztuk może być różnie (na SP42-064 i SM42 Cargo się nie załapałem...), a szczególnie przy takich cacuszkach jak moje ulubione EU07 wypadałoby być na bieżąco i brać jak tylko się ukażą. ;)

Krzysztof Koj

Znany użytkownik
Reakcje
637 3 1
Jakie szyby w reflektorach ma mieć ta EU07? Bez kratki, czy z kratką?
Ja mam w jednym reflektorze z kratką.
A ja mam wszystkie reflektory bez "kratki", więc ma być bez "kratki" :).
[DOUBLEPOST=1416005586][/DOUBLEPOST]
:)

Problem zawsze ten sam...
Finanse...

A przy nakładzie 500 sztuk może być różnie (na SP42-064 i SM42 Cargo się nie załapałem...), a szczególnie przy takich cacuszkach jak moje ulubione EU07 wypadałoby być na bieżąco i brać jak tylko się ukażą. ;)
Rozumiem ;)