• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Model fabryczny PIKO - modele elektrycznych zespołów trakcyjnych serii EN57

Arekmiz

Znany użytkownik
Reakcje
1.640 160 0
Mi wystarczy taki jaki jest. Do mojego czekam na dźwięki ESU od Elvisa, potem ewentualnie pantografy od Muminka i mi styknie. :)
No i czekam na model od Robo, zrobię porównanie, ale wielce prawdopodobne jest że zostaną u mnie oba modele i będzie ciekawy skład 2xEN57. :)

am-70

Znany użytkownik
Reakcje
7.389 124 1
Już jakiś czas temu PIKO zamieściło na swojej stronie internetowej wykaz części do najnowszego modelu EN57-1068 (51456, 51457) w malowaniu Przewozów Regionalnych. Dzięki temu można zorientować się jak będzie wyglądał finalny model oraz porównać jakie zmiany zaszły w stosunku do poprzednio wydanego.
Na obecną chwilę, producent deklaruje wydanie modeli w wersji analogowej i cyfrowej na koniec czerwca br.

Lista części: 51456, 51457.

SU45-034

Aktywny użytkownik
Reakcje
839 90 3
Już jakiś czas temu PIKO zamieściło na swojej stronie internetowej wykaz części do najnowszego modelu EN57-1068 (51456, 51457) w malowaniu Przewozów Regionalnych. Dzięki temu można zorientować się jak będzie wyglądał finalny model oraz porównać jakie zmiany zaszły w stosunku do poprzednio wydanego.
Na obecną chwilę, producent deklaruje wydanie modeli w wersji analogowej i cyfrowej na koniec czerwca br.

Lista części: 51456, 51457.
Czyli będzie VI z VKM i EVN:podstepny: