Tak przy okazji odpowiadam na pytanie-twierdzenie kol. Bolesława. Nie, nie jestem cyt. "gotowy wyłożyć kolejne kilkaset złotych". Nigdzie tego nie napisałem. Po prostu model ogólnie wygląda interesująco, a w sprawie oświetlenia - rzeczywiście producent nie oddał wyglądu tych lamp tak jak powinien. Rozumiem, że nie grozi mi natychmiastowy stos za komentarz.
No, na przyszłość będę wystrzegał się komentowania nawet nie wpisów, co samych zdjęć w podobnych wątkach.
Przyznam, że wolę modele parowozów starszej produkcji np. firmy Fleischmann, które wyśmienicie przy tym nadają się do konwersji. One mają swoistego ducha - znakomite odwzorowanie kół, wiązarów, itd. Tak więc Koledzy - chyba rynek odbiorcy sam oceni ten model.
No, na przyszłość będę wystrzegał się komentowania nawet nie wpisów, co samych zdjęć w podobnych wątkach.
Przyznam, że wolę modele parowozów starszej produkcji np. firmy Fleischmann, które wyśmienicie przy tym nadają się do konwersji. One mają swoistego ducha - znakomite odwzorowanie kół, wiązarów, itd. Tak więc Koledzy - chyba rynek odbiorcy sam oceni ten model.
- 3
- 1
- Pokaż wszystkie