• Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Pendolino PKP Intercity

Marek Bydgoszcz

Aktywny użytkownik
Reakcje
31 1 0
Ja na razie odpuszczam sobie jazdę tym naszym cudem, kto wie co jeszcze odpadnie, odkręci się... Jak narazie jesteśmy ładnych parę baniek do tyłu z tytułu pomniejszenia dotacji unijnej, żenujący kraj nasz...

krzychu12231

Znany użytkownik
Reakcje
49 0 0
Haha, dobre!!

Ja też będę jutro na Głównym bo się pakuję o 16:45 do TLK, muszę uważać żeby się do tego Pedolina nie zbliżyć jeśli nadal będzie tam stać bo jeszcze ktoś pomyśli że chcę jechać i za brak biletu dostanę 650zł mandatu:ROFL:

Heaven1973

Aktywny użytkownik
Reakcje
9 1 1
Krzysiu - tego pachnącego nowością włoskiego złomu niestety już nie ma, dziś odjeżdżał po 14:00 w siną dal, na szczęście to tylko uziemienie, ale ciekawe co by znalazł specjalista :):) hahahaah!!!

Adam Okuń

Znany użytkownik
Reakcje
1.284 3 0
Przewidywany czas (za TVN) przejazdu Wa-wa - Katowice 2 godziny 28 minut ... to ja się pytam jak to możliwe, że 10 lat temu do Wa-wy jeździłem Chemikiem w 2:40. Cud miód orzeszki ten czas Pendolino - a CMK to chyba najlepiej technicznie przygotowana trasa (chyba, że się mylę)

pilu35

Aktywny użytkownik
Reakcje
0 0 0
Wczoraj na WP był ciekawy artykuł o czasie przejazdu, niestety ograniczenia prędkości na trasie spowodowane remontami, przejazdami itp powodują, że czas sie wydłuża.