• Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Pendolino PKP Intercity

hugwa

Moderator
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
388 26 4
Ale jest w pociągu zakaz palenia. A tu wyskakuje autorytet młodzieży modelującej i pisze że stare pociągi są zajebiste bo można mieć w odbycie prawo. Stuknij się czasem zanim się pochwalisz czymś takim.

Reakcje
1.786 13 0
Racja, z paleniem to przesadziłem :oops:. Oczywiście przyznaję ,że zakaz to zakaz. Nie napisałem by się tym chwalić:ostrozny:. Czasem mnie ponosi......
Natomiast tym co mnie najbardziej cieszy jest fakt ,że można tak samo szybko tanio PRką dojechać w miejsce docelowe podróży jak i dość drogim ekspresem. ...

CoCu

Znany użytkownik
Reakcje
1.962 122 22
Też mi wielkie odkrycie... :)
Przecież to wiadomo od lat, bo od lat te remonty się ciągną. I nic tu szybki pociąg nie pomoże, skoro na wielu odcinkach trzeba jechać wolno.

ffox

Administrator
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
3.816 15 0
Dokładnie, więc raczej nikogo to dziwić nie powinno.
Faktycznie ten raport to odkrycie ameryki dla tej gazety...

krzychu12231

Znany użytkownik
Reakcje
49 0 0
Dzisiaj w nocy, dokładnie o 1:00 uruchomiona zostanie sprzedaż biletów na 14 grudnia, czyli 1 dzień obowiązywania nowego rozkładu jazdy. Kto zainteresowany to niech sobie poklika w systemie e-IC:D ja sprawdzę na ile prawdą są te ceny na *******ino, chociaż jechać nie zamierzam w żadnym wypadku:) tym co uda mi się wyczaić podzielę się na forum.

Bronco_Billy

Znany użytkownik
Reakcje
1.650 20 1
Jeszcze ciekawsza będzie weryfikacja w grudniu, czy wszyscy Ci którzy zakupili bilety na EIC Premium w przedsprzedaży zastaną na peronach te właśnie składy ...

krzychu12231

Znany użytkownik
Reakcje
49 0 0
Niestety, IC nie wywiązało się z 30-dniowej przedsprzedaży (przynajmniej na chwilę obecną) i obietnic o dostępności biletów od 14 listopada, na chwilę obecną żadnych pociągów w systemie rezerwacji nie ma.
Na stronie pojawiła się informacja, że rezerwacja rozpocznie się 16 listopada. Zobaczymy czy i tym razem nie skończy się to na obietnicach.

Ostatnio edytowane: