• Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Pekaes i schyłek zeszłego wieku.

Tomek M.

Znany użytkownik
Reakcje
10.837 69 0
Ciężko Cię nazwać Maćku modelarzem, bo to co już tu widzę to jest zaklinanie rzeczywistości.
A więc drogi szamanie skali H0, piękna ta gorzowska 305 jest:love:, i widzę że samotna nie będzie, fajnie że udało Ci się ten Frankfurt zdobyć, wiem że
łatwo nie było, pytanie czy chociaż tanio ?
Za modelarskie wspomnienie Stanisława Tyma głębokie ukłony(y)(y)
Snopki na scanię miażdżą system, tak samo jak i sam zestaw.

Mam pomysł na karę dla Twoich dziewczyn za nabijanie się z tak płodnego artysty, kup im pół kilo grysiku i poproś je aby Ci go przemalowały
na jabłka do Twojego nowego projektu:devil:
415735301_10161536475276738_4436318439584161999_n.jpg
416286869_10161536475406738_7816622300568885074_n.jpg

OP
OP
Kot Prezesa

Kot Prezesa

Znany użytkownik
Reakcje
3.054 1 0
Ciężko Cię nazwać Maćku modelarzem, bo to co już tu widzę to jest zaklinanie rzeczywistości.
A więc drogi szamanie skali H0, piękna ta gorzowska 305 jest:love:, i widzę że samotna nie będzie, fajnie że udało Ci się ten Frankfurt zdobyć, wiem że
łatwo nie było, pytanie czy chociaż tanio ?
Za modelarskie wspomnienie Stanisława Tyma głębokie ukłony(y)(y)
Snopki na scanię miażdżą system, tak samo jak i sam zestaw.

Mam pomysł na karę dla Twoich dziewczyn za nabijanie się z tak płodnego artysty, kup im pół kilo grysiku i poproś je aby Ci go przemalowały
na jabłka do Twojego nowego projektu:devil:
Zobacz załącznik 1155386 Zobacz załącznik 1155387
@Lec Go (Bartek) patrz Pan jakie piękne jabłkowozy!

OP
OP
Kot Prezesa

Kot Prezesa

Znany użytkownik
Reakcje
3.054 1 0
Dziękuję @Tomek M. , pomysł na zemstę przewrotny , niezwykle praktyczny i wychowawczy.
Co do poloneza projekt na blaszki już zrealizowany. Pozostaje kwestia wytrawienia.
Z 305-tką od rietzę zamknąłem się wraz dość drogą przesyłką w kwocie 52 euro w ramach licytacji. W opcji" kup teraz" widziałem jeszcze jeden egzemplarz w kwocie 69 bez możliwości wysyłki do Polski. Jakbłkowozy sztos na sztosy

Ostatnio edytowane:

Slavi

Znany użytkownik
Donator forum
Reakcje
3.052 5 0
Wyżyny wyżyn modelarstwa! :eek: Tu nie ma słabych punktów (chyba, że bierzemy pod uwagę brak zdjęcia tyłu naczepy :D)... Pewny jestem, że drugiego takiego ładunku w H0 nie ma NIKT! ;) Fantastyczna robota!

Autor wątku Podobne wątki Forum Odpowiedzi Data
Samochody ciężarowe 32
Samochody ciężarowe 19