Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
My już wiemy! Tylne lampy zdradziły wszystko! Kolega Maciej robi to specjalnie, bierze zdjęcie prawdziwej naczepy, a następnie za pomocą oprogramowania z najwyższej półki (przypomniałem sobie jak kupował je w ZG u Vadima, aby w Gorzowie nie widzieli, tak ze 20 lat temu) wstawia je w tło własnej makiety. Robi to aby wywołać ogólną frustrację u pozostałych twórców, depresję oraz zwiększając ciąg do alkoholu.
Na poważnie: miodzio
Tak, wyszło tylko 100 szt i jest tu już teraz duży rarytas!
Znowu PLO - zwariować można! Jeden by mi pasował, bo koledze tam smutno samemu w gablotce...
Brązowy kontener (wiem, nie Twój) na tak dobrych zdjęciach "szału nie robi" ale za za to chłodnia wyszła Ci świetnie! Zaryzykuję stwierdzenie, że Twoje bunkry nie odbiegają jakością od tego mojego WSI w 1:50...