Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
A weż idż i nie wracaj , całkiem do kitu nie podoba mi się , niedokładnie, wszystko upaprane klejem , Maciek wstydziłbyś się takiego gniota pokazywać na forum.
Tego rodzaju działania powinny być zabronione pod karą min. 1-go miesiąca bez swojego hobby. Wpędzisz na wszystkich w głęboką depresję oraz permanentny wytrzeszcz Panie, tego się nie da leczyć, a już na pewno nie na NFZ!
Normalnie przez Ciebie, przerzucamy się na drzeworytnictwo! Ania w dębie, ja w orzechu
W związku z powyższym, odmawiamy komentarza na temat tej naczepy oraz całego zestawu, i już!
Podziwiam konsekwencję w kompletowaniu kolekcji osadzonej w określonym czasie. Podziwiam upór w uzyskiwaniu informacji i dokumentacji do projektu, aby powstający model jak najbardziej odzwierciedlał oryginał. O kunszcie modelarskim nijak mi wspominać, bo już wcześniej nieraz chwaliłem. To mój ulubiony wątek na forum
Podziwiam konsekwencję w kompletowaniu kolekcji osadzonej w określonym czasie. Podziwiam upór w uzyskiwaniu informacji i dokumentacji do projektu, aby powstający model jak najbardziej odzwierciedlał oryginał. O kunszcie modelarskim nijak mi wspominać, bo już wcześniej nieraz chwaliłem. To mój ulubiony wątek na forum
Dziękuję serdecznie! Piekielnie mi miło.
Cóż pozostaje mi zapowiedzieć:
"nastepno scanio z polskich dróg" z cyklu pastelowych lat 90-tych.
Udanego weekendu Wszystkim
Ustrzeliłem na polskim portalu internetowym, jako lekko podniszczonego cyrkowca, który zostanie bardzo nietypowym ciągnikiem siodłowym
Ale o tym na razie sza
No tak sam jak Ty. Ostatni raz jak Cię widziałem, to piliśmy Trybunała (ale nie export
)i gadaliśmy o samochodach. Poczekaj na 111- stkę, to będzie ciekawostka.
Powoli, powoli z tymi zachwytami! Ja się pytam - gdzie jest tył naczepy? Człowiek się stara - obserwuje temat, ekran komputera poleruje jakimiś pastami byle niczego nie przegapić a tu takie niedociągnięcia...
Kolejny nieoczywisty model a naszego podwórka a najlepsza jest jego unikalność! Tu nawet nie chodzi o model w 1:87 ale sam fakt istnienia takiej ciężarówki. Większość z nas do tej pory nie miała pojęcia o takiej firmie...
Powoli, powoli z tymi zachwytami! Ja się pytam - gdzie jest tył naczepy? Człowiek się stara - obserwuje temat, ekran komputera poleruje jakimiś pastami byle niczego nie przegapić a tu takie niedociągnięcia...
Kolejny nieoczywisty model a naszego podwórka a najlepsza jest jego unikalność! Tu nawet nie chodzi o model w 1:87 ale sam fakt istnienia takiej ciężarówki. Większość z nas do tej pory nie miała pojęcia o takiej firmie...
Dobry wieczór.
Przed Wami projekt ze środka listy z 24 roku.
Ugrzązł nieco, gdyż szukałem odpowiedniego podwozia do naczepy, które to w międzyczasie doprojektował @Sławek13
W tym czasie mnie poniosły inne pomysły, aż do zeszłego tygodnia, kiedy kolega Cezary postanowił wypróbować nowo zakupioną drukarkę.
Cóż lepiej nadawało się do testu, jak nie projekty Sławka?
Potem potoczyło się błyskawicznie i w piątek paczka w testowymi wydrukami zapukała do paczkomatu.
Z rozpędu powstało, też nowe volvo F89.
Rejestracje ciągnika i naczepy teijo - oryginalne