• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Pekaes i schyłek zeszłego wieku.

Simon2107

Aktywny użytkownik
Reakcje
171 1 0
Przepiękny model. Jedyne co mi trochę psuje perfekcyjne odwzorowanie obu pojazdów to ta podwójna skrzynka pod prawą burtą naczepy, gdy zestaw na zdjęciu miał pojedynczą. Chyba, że powinna być podwójna, to nie mam uwag.

OP
OP
Kot Prezesa

Kot Prezesa

Znany użytkownik
Reakcje
2.716 1 0
Przepiękny model. Jedyne co mi trochę psuje perfekcyjne odwzorowanie obu pojazdów to ta podwójna skrzynka pod prawą burtą naczepy, gdy zestaw na zdjęciu miał pojedynczą. Chyba, że powinna być podwójna, to nie mam uwag.
Dziękuję serdecznie. Niestety mam jedynie dwa zdjęcia z jedną podstawową i nie wiem, iloma i jakimi zdjeciami posiłkował się Sławek projektując. Może było więcej, może były opcjonalne. To w zasadzie częste rozkminy przy starszym taborze Pekaesu i nie tylko.

Slavi

Znany użytkownik
Reakcje
2.929 5 0
Będzie banalnie - ale znów wyszło PIĘKNIE! :) Najlepsze jest oczywiście kombinowanie z nowymi formami i tu wyszło lepiej niż idealnie. W modelu komuś nawet chciało się porządnie napiąć plandekę a na zdjęciach zupełnie jak na Żuku... :ROFL:

OP
OP
Kot Prezesa

Kot Prezesa

Znany użytkownik
Reakcje
2.716 1 0
Dziękuję serdecznie za komentarze.
Cholernie mi miło, a Tobie @Sławek13 przyjdzie się zmierzyć z kolejną niespodzianką z wydawałoby się zapomnianych zapasów
Ale zanim to nastąpi mały - nomen omen - wypełniacz.
Przed Wami Man L2000 8.163, który miał zostać starem, ale co się odwlecze, to nie uciecze.

środa minie, tydzień zginie.

Bajo!
20250409_141959.jpg
20250409_181709.jpg
20250409_083700.jpg
20250409_142722.jpg
20250409_141909.jpg

Autor wątku Podobne wątki Forum Odpowiedzi Data
Samochody ciężarowe 32
Samochody ciężarowe 19