• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Pekaes i schyłek zeszłego wieku.

OP
OP
Kot Prezesa

Kot Prezesa

Znany użytkownik
Reakcje
2.567 1 0
Obiecana Zemsta z Błonia czyli kolejna F12-stka z zabudową Kässbohrer z podwójnym dyszlem.
Projekt
z paroma pułapkami.
Jedna to brokat na kabinie bazy.
Model wymagał pomocy Libora Kopecka i szybkiego transportu zapasowej kabiny z Wroclawia;)

Po majówce Panna Zemsta dostanie ostatnie szlify.
Właśnie. Udanej majówki!
20230429_094725.jpg
20230428_232044.jpg
20230427_192026.jpg
20230427_192121.jpg
20230429_094834.jpg
20230428_232354.jpg
20230429_094802.jpg

OP
OP
Kot Prezesa

Kot Prezesa

Znany użytkownik
Reakcje
2.567 1 0
Obiecana Zemsta z Błonia czyli kolejna F12-stka z zabudową Kässbohrer z podwójnym dyszlem.
Projekt Zobacz załącznik 972467 Zobacz załącznik 972469 Zobacz załącznik 972470 Zobacz załącznik 972471 Zobacz załącznik 972472 Zobacz załącznik 972473 Zobacz załącznik 972474 z paroma pułapkami.
Jedna to brokat na kabinie bazy.
Model wymagał pomocy Libora Kopecka i szybkiego transportu zapasowej kabiny z Wroclawia;)

Po majówce Panna Zemsta dostanie ostatnie szlify.
Właśnie. Udanej majówki!
Piękne to to:eek:, dotychczas nie miałem pojęcia o istnieniu takiego pojazdu w tych barwach.
Takiego też planujesz ?
Zobacz załącznik 972475
@Tomek M. skąd Wiesz?

Tomek M.

Znany użytkownik
Reakcje
10.240 69 0
Nie wiem, po prostu bym tak chciał;), widywałem je w bazie w Czechowicach która współdzieliła plac z PKS B-B odział 2 , ja miałem praktyki na
"jedynce", ale często w ramach koleżeńskich wizyt się tam bywało. Niestety to były czasy kiedy nie było smartfonów, a młody człowiek miał w głowie inne rzeczy niż szczegóły pojazdu ;)
Można się poddać regresji hipnotycznej, ale są ważniejsze rzeczy do przypomnienia, np. jak poznałem swoją żonę? (jest kilka wersji), albo gdzie mam zapasowe kluczyki od auta:niepewny:

OP
OP
Kot Prezesa

Kot Prezesa

Znany użytkownik
Reakcje
2.567 1 0
Nie wiem, po prostu bym tak chciał;), widywałem je w bazie w Czechowicach która współdzieliła plac z PKS B-B odział 2 , ja miałem praktyki na
"jedynce", ale często w ramach koleżeńskich wizyt się tam bywało. Niestety to były czasy kiedy nie było smartfonów, a młody człowiek miał w głowie inne rzeczy niż szczegóły pojazdu ;)
Można się poddać regresji hipnotycznej, ale są ważniejsze rzeczy do przypomnienia, np. jak poznałem swoją żonę? (jest kilka wersji), albo gdzie mam zapasowe kluczyki od auta:niepewny:
Z tą hipnozą, to dobry pomysł. Ja na ten przykład szukam dokumentów auta Koleżanki Małżonki, bo moment zapoznania mamy mocno utrwalony i zgodni jesteśmy w tym, że mocno się nie polubiliśmy. Niemniej ustalenie momentu w którym popełniłem błąd zostając geodetą a nie kierowcą śmieciarki, mogłoby wiele wyjaśnić.

Do rzeczy. F12 z zabudową piacenzy do przewozu zwierząt jest fazie koncepcyjnej. Są już dawcy, dokumentacja foto i ...rejestracje.

Tomek M.

Znany użytkownik
Reakcje
10.240 69 0
Śmierdząca, brudna i pomarańczowa Skoda 706, też chciałem powozić tym cudownym rydwanem w młodości, niestety zniknęły z ulic i też musiałem zmienić plany życiowe:ROFL::ROFL:
Ale jak już zostanę milionerem to u mnie na podjeździe będzie stała obok Ikarusa 620 i tatry 138, jakieś plastiki w stylu Bugatti czy Ferrari la Ferrari zostawię dla plebsu.

OP
OP
Kot Prezesa

Kot Prezesa

Znany użytkownik
Reakcje
2.567 1 0
Śmierdząca, brudna i pomarańczowa Skoda 706, też chciałem powozić tym cudownym rydwanem w młodości, niestety zniknęły z ulic i też musiałem zmienić plany życiowe:ROFL::ROFL:
Ale jak już zostanę milionerem to u mnie na podjeździe będzie stała obok Ikarusa 620 i tatry 138, jakieś plastiki w stylu Bugatti czy Ferrari la Ferrari zostawię dla plebsu.
Czego Tobie i sobie również życzę!

Autor wątku Podobne wątki Forum Odpowiedzi Data
Samochody ciężarowe 32
Samochody ciężarowe 19