Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Ty to zawsze wypatrzysz gdzieś w rogu zdjęcia jakąś perełkę o której od dawna nikt nie słyszał i ją dołączysz do Swojej floty. Mimo uproszczeń super wyszło.
Tomku, szykowałem się do nich i rozpuściłem wici, by zdobyć na temat tych aut coś więcej. Ale bez rewelacji i przełomu. A o których konkretnie zdjęciach Piszesz?
Tomaszu. Serdeczne dziękuję. Volvo i Saviema widziałem- są w moich planach choc nie mam wciąż informacji w jakim kolorze byla 740 - stka.Trzecie zdjęcie widzę pierwszy raz i jest dla mnie wartościowe z powodu czytelnego tyłu naczepy ( a było tych logotypów i kompozycji co nie miara) Tym bardziej że piacenza I Fruehauf w jumbo są w moim warsztaciku w fazie pierwszych przymiarek. Pozdro
A w filmie polskim, proszę pana, to jest tak: nuda… Nic się nie dzieje, proszę pana. Nic. Taka, proszę pana… Dialogi niedobre… Bardzo niedobre dialogi są. W ogóle brak akcji jest. Nic się nie dzieje.
Same pekaesy.
Dziś kolejna F12-stka pierwszej generacji w towarzystwie tej z generacji drugiej.
Udanego weekendu