• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Otworzyła się klapa od zsypu z...

corwin

Administrator
Zespół forum
Reakcje
318 2 3
Ja cieszę się z tego że ten ktoś wtopi kasę na tym interesie i jak odbieram wpis Draculi właśnie o to mu chodzi... że sklep nie sprzeda po wygórowanej cenie i będzie musiał ją potem znacznie obniżyć, żeby ktoś to od nich wziął. I może skończy się preferowanie przez Modelleisenbahn Gmbh jednej firmy.

Reakcje
0 0 0
Z tego co się dowiedziałem to plotką jest jakoby pewna firma dysponowała wszystkimi przecenionymi Oi1 z dźwiękiem, będą i w innych sklepach w cenie ok 1250 zł

Reakcje
421 3 0
Cena; 1250 polskich złotych.
A tak poza tym, to zamówiłem we wtorek a dzisiaj odebrałem.
I jestem bardzo mile zaskoczony kulturą jazdy oraz jakością i róźnorodnością dźwięków, nawet z polską mową:)

PiotrK

Aktywny użytkownik
FREMO Polska
Reakcje
328 0 0
A ja nie zdecyduję się na Oi1, bo pomimo, że technicznie to dobry model, nie za bardzo przypomina polski oryginał (kolejność piaseczniczy i zbiornika na parę na kotle). Pewnie gdyby Fleishmann wydał ten model z innym numerem to bym na to nie zwrócił uwagi, ale wybierając model, który stoi w warszawskim muzeum zrobili głupotę.

tomek 05

Aktywny użytkownik
Reakcje
2 0 0
A ja nie zdecyduję się na Oi1, bo pomimo, że technicznie to dobry model, nie za bardzo przypomina polski oryginał (kolejność piaseczniczy i zbiornika na parę na kotle). Pewnie gdyby Fleishmann wydał ten model z innym numerem to bym na to nie zwrócił uwagi, ale wybierając model, który stoi w warszawskim muzeum zrobili głupotę.
Model jest ok. Głupoty to w muzkolu stoją. Nie jedna radosna twórczość ZNTK podczas odbudowy jest tam do podziwiania :)
Oi1 Morag.jpg

Autor wątku Podobne wątki Forum Odpowiedzi Data
Tabor 19
Tabor 4
Tabor 2
Tabor 14
Tabor 18