Z tego co widzę to fuzja była w moje urodziny, 14 kwietnia, tyle że 2023. Stare maszyny KCS widywałem często w CA, spracowane konkretnie. Niestety jak na złość nigdy mi się nie udało ich złapać. A wiecie co mi się podoba? To że wszystkie te kompanie świetnie promują zatrudnienie w swoich szeregach. Każda firma ma zdjęcia swoich pracowników, wiadomo, że to sesje, ale to pokazuje, że nawet zwykłe zawody są prestiżowe, uniformy oflagowane, czyli takie poczucie narodowości na każdym kroku.
Tu akurat tego nie pokazali, może dlatego że to sesje z nowych sesji i podkreślanie kanadyjskości przy fuzji z operatorem z US nie wyglądałoby zbyt dobrze.
U mnie w Olsztynie pracuje na nastawni młoda dziewczyna, bardzo sympatyczna i ładna, często widzę ją jak z papierami chodzi do maszynistów albo sprawdza coś na torach. Tyle, że PLK raczej nie wpadnie na pomysł promocji niby "zwykłych, szarych pracowników". Musze się kiedyś przełamać i zapytać czy mogę jej strzelić portret.
Jak jeszcze byłem w US, czasami miałem okazję właśnie na spontanie zrobić foto konduktorom. Od jednego mam do dziś metalową wpinkę na czapce, "Operation lifesaver". Trochę słabo to widzę jakbym miał naszych konduktorów fotografować...No, ale któregoś dnia podpytam i u nas
U mnie w Olsztynie pracuje na nastawni młoda dziewczyna, bardzo sympatyczna i ładna, często widzę ją jak z papierami chodzi do maszynistów albo sprawdza coś na torach. Tyle, że PLK raczej nie wpadnie na pomysł promocji niby "zwykłych, szarych pracowników". Musze się kiedyś przełamać i zapytać czy mogę jej strzelić portret.
Jak jeszcze byłem w US, czasami miałem okazję właśnie na spontanie zrobić foto konduktorom. Od jednego mam do dziś metalową wpinkę na czapce, "Operation lifesaver". Trochę słabo to widzę jakbym miał naszych konduktorów fotografować...No, ale któregoś dnia podpytam i u nas
Ostatnio edytowane:
- 2
- 2
- Pokaż wszystkie