• Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Dyskusja Nowości PKP 2025

kdam

Aktywny użytkownik
Reakcje
160 4 0
@Dozamet @skynet @kdam

Zobacz załącznik 1129806
Kiedyś na Facebooku się z nas śmiano, gdy pokazywaliśmy, jak dopracowujemy kombinacje kolorystyczne modelu.

Zobacz załącznik 1129808
Dziś to my się śmiejemy ;)

Zobacz załącznik 1129807
Oba modele zostały sfotografowane na zewnątrz, w naturalnym świetle dziennym. A tak przy okazji - od kiedy EP09-042 ma tablice z numerem w innym kolorze niż pudło lokomotywy? :niepewny:
Reakcje można różnie rozumieć. Ja za malowaniami PIKO nie przepadam zbytnio, wyglądają plastikowo w każdym razie, "cukierkowo" to w sumie zabawne stwierdzenie. W wątku o EP09 SM z resztą o tym pisałem i czekam na zamówione 3 sztuki EP09, i trochę kusi mnie na czwartą ale budżetu nie mam :confused::D

TO7

Nowy użytkownik
Reakcje
3 0 0
Z tego co widać na tej stronie to niedługo, może w przeciągu roku można spodziewać się EU160, TEM2 i Dragonów, w końcu jakieś lokomotywy które często widuję i szczególnie TEM2 bym dołączył do kolekcji.
TEM2 nie jest w dziale przedsprzedaż jak EU160 i Dragony, a jest w dziale sondaże (producent bada popyt na model, czy jest opłacalny). Z tego wynika, że nie jest to pewne na ten moment, czy model TEM2 tak samo jak model ST48 zostanie kiedykolwiek wydany.

Autor wątku Podobne wątki Forum Odpowiedzi Data
Tabor 171
Tabor 28
Tabor 160
Tabor 18
Tabor 28