• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Nowości PKP 2022

xxx

Znany użytkownik
Reakcje
3.499 35 0
Niestety, nie jestem w stanie podać od którego roku regularnie rozpoczęto tak malować krawędzie, choć wydaje mi się, że gdzieś tu na forum mignęła mi taka informacja z przybliżonymi latami.
Bardzo dziękuję. Ja też kojarzę, że była taka informacja ale za nic nie mogę odszukać. Ze zdjęcia wynika, że i poręcze na narożnikach wagonu też powinny być białe.

Zbyszek

Znany użytkownik
Reakcje
857 77 5
Przecież ten wagon bagażowy nie wchodzi w skład zestawu, jest sprzedawany osobno. A to, że Roco nie zrobiło (jeszcze?) modelu Pwi-29 w oznaczeniach IV epoki jeszcze o niczym nie świadczy.
Mało wyraźnie piszę po polsku? Jeżeli wagon Pwi29 byłby wtedy w Gnieźnie to na pewno Roco by dostało dokumentację na model i byłby 4pak. A tak jest Wagon bagazowy budowy wojennej i bardzo dobrze. Mój ma poręcze krzywe, że aż przykro.

Maro16

Aktywny użytkownik
Reakcje
89 4 0
Czy te wagony są faktycznie z V epoki? Czy nie mają (i w ogóle, inne tego typu wagony PKP Energetyka ) zastosowania w VI epoce? Pytam, bo szukam czegoś takiego ale w VI epoce.
Porozmawiaj z Robertem mnie ostatnio zrobił kilka sztuk z jednego zakładu. Każdy inny z bogato wyposażonym wnętrzem - fajnie się prezentują.

Ostatnio edytowane:

trotylow

Użytkownik
Donator forum
Reakcje
170 2 1

Remaj12

Znany użytkownik
Reakcje
5.140 129 19
Autor wątku Podobne wątki Forum Odpowiedzi Data
Tabor 0