• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

INFO Nowości PKP 2020

śledź

Znany użytkownik
Donator forum
Reakcje
1.781 61 10
Dziś byłem w roco i nic z nowości PKP jeszcze nie było. Za to kupiłem dwie paczki torów flex po ........ 4€ i to nie za 1 tor tylko za paczkę oraz wagon czyszczący za 14€.
To był dobry dzień.

garou

Znany użytkownik
Reakcje
4.677 443 99
Dziś byłem w roco (...) kupiłem dwie paczki torów flex po ........ 4€ i to nie za 1 tor tylko za paczkę
To był dobry dzień.
No nieźle. U nas w sklepach chyba ze 27zł za 1 tor typu flex... (Roco 42400, dł. 920mm)....

Poznański "LokoMotyw" zaczyna sprzedaż Ty2 od środy.
W sumie to nie ma się co tak napalać. Ta edycja parowozu Ty2 (podobnie jak poprzednie) sprowadza się w zasadzie do namalowania tabliczek PKP na budzie i białych bandaży na kołach niemieckiej BR52. Równie dobrze można sobie sprawić takową niemiecką (może taniej uda się zakupić) niezmodernizowaną BR52 i niewielkim nakładem pracy doprowadzić ją do podobnego wyglądu z początku epoki III jak ta "fabryczna" Ty2....
Parowozy Ty2 z III epoki to w zasadzie niezmienione z wyglądu BR52 przejęte po Niemcach z II wojny światowej z naniesionymi jedynie oznaczeniami PKP....
KLIK (1958 r)
KLIK2

Ostatnio edytowane:

trol

Aktywny użytkownik
Reakcje
72 6 0
Ależ gdzie tam,przeglądałem allegro i napatoczyłem się na ofertę przez przypadek.Ja zrobiłem sobie rezerwację w Modelmani parę miesięcy temu.

Autor wątku Podobne wątki Forum Odpowiedzi Data
Tabor 77
Tabor 10
Tabor 30
Tabor 408
Tabor 10