Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
I bach! Piko przed weinachtem pokaże wizualizację modelu EN57 001 + 002 ryflowanego z datą rewizji bliżej nieznaną. Wprowadzenie do sprzedaży - 1 kwietnia 202x...
I bach! Piko przed weinachtem pokaże wizualizację modelu EN57 001 + 002 ryflowanego z datą rewizji bliżej nieznaną. Wprowadzenie do sprzedaży - 1 kwietnia 202x...
Ja powiem tak, a raczej napiszę "Są to wróżby potwierdzone, oparte na fakcie autentycznym". Bo wzorem pewnego pana - co miałem powiedzieć - napisałem ...
Zapowiedzi - jakie by nie były - nie robią na mnie absolutnie żadnego wrażenia...
Nikt nikogo nie zmusza nawet do brania za darmo, a tym bardziej do kupowania. Ale to, że model się komuś nie podoba, to nie powód, żeby szafować niepotrzebnymi inwektywami. Czy nie wystarczająco dużo jest hejtu w internecie, żeby jeszcze tu tak postępować?