Z całym szacunkiem, kolego Dracula, pisze kolega ciekawe rzeczy ale można prosić o jeden kolor i jedną wielkość czcionki we wpisach? Bardzo ciężko się czyta inaczej...
@Bipa966 - jaka złośliwość? Uprzejmie poprosiłem o to czy kolega Dracula mógłby pisać używając jednej wielkości czcionki i jednego koloru. Napisałem że wpisy są interesujące i treściowe. Naprawdę je doceniam i podzielam Twoje zdanie co do szerzej rozumianych wpisów na forum. Po prostu napisałem że ilość kolorów i różnorodność wielkości czcionek utrudnia mi czytanie wpisów. NIe widzę w tym żadnej złośliwości ale jeśli za taką mój wpis został odebrany to najmocniej przepraszam. W tym wypadki nie miałem nic złego na myśli.
Skądinąnd, proszę zwrócić uwagę na wpisy kolegi @Remaj12. Treść merytoryczna, formatowanie przednie. Miło się czyta.
Skądinąnd, proszę zwrócić uwagę na wpisy kolegi @Remaj12. Treść merytoryczna, formatowanie przednie. Miło się czyta.
Jak dla mnie każdy wpis, który swoją oczojebnością może uchronić nieświadomego do końca pasjonata PKP przed zakupem niewypału - jest jak najbardziej OK. Jeśli chodzi o mnie to jak najbardziej doceniam takie wpisy. DRACULA przynajmniej pisze prawdę pomijając już nawet fakt, że w ogóle mu się chce, bo wcale nie musi /tymbardziej doceniam/. Jeden z niewielu użytkowników forum od których jedzie szczerą, wysublimowaną i merytoryczną treścią słowną. Pies trącał czcionkę. Ważne, że jest, że czuwa.
Ostatnio edytowane: