• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

INFO Nowości PKP 2017

czang

Użytkownik
Reakcje
115 2 0
A dla mnie taki katalog ma bardzo duży potencjał by rozpropagować nasze piękne Hobby. Popatrz ile tam jest treści, opisów lokomotyw, także ich historii, rozrysowane rozjazdy itp. Myślę że niejeden początkujący jeśli dorwie taki katalog może się zainteresować tematem. Bo to przecież nie dla wyjadaczy takich jak DRACULA ale dla zielonych te wszystkie opisy.

czang

Użytkownik
Reakcje
115 2 0
Wstawcie proszę zdjęcia z katalogu z nowościami Roco, bo chyba Dropbox obciążenia nie wytrzymał.

Drugi link działa;) W sumie skromnie ale DEC od ROCO fajny:)

Ostatnio edytowane:

KSK 1982

Kustosz Sali Pamięci
Zespół forum
GGM
Reakcje
172 4 0
Jest jeszcze szutrówka i 2 osiowa węglarka, szkoda że tylko tyle bo cenowo wygląda to zdecydowanie lepiej niż u konkurencji ........

Ostatnio edytowane:

MichałK

Znany użytkownik
Reakcje
877 9 4
Szkoda, że zabrakło w Roco odrobinę kreatywności. Mogli wypuścić Husrza w malowaniu biało-czerwonym Euro 2012. Powiem szczerze, że nieśmiało na to liczyłem...

Autor wątku Podobne wątki Forum Odpowiedzi Data
Tabor 77
Tabor 10
Tabor 30
Tabor 18
Tabor 154