Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Chrobry to może się kiedyś ukaże.
Mnie za to osobiście ucieszyła zapowiedź brązowych Eanos - ów oraz osobowych Bautzenów91 z Tillig. Ceny wysokie ale to już nie nowość w przypadku tej firmy.
To ja się zapytam kiedy ACME wznowi wydawanie platform przegubowych w malowaniu PKP. Koncepcja, aby co roku wydawać w innym malowaniu była świetna. Pozwalała na stworzenie ciekawego składu tych wagonów. Obecnie gdy drugi rok z rzędu w tym temacie nic się nie pojawiło czuję się trochę jak z ręką w nocniku.
Powiem szczerze, że nie rozumiem polityki MM...zamiast zrobić model Ty4 w epoce III lub IV (wszak mają niedawno wypuszczone Br44), która pewnie by się sprzedała na poziomie Pm2 albo i większym wypuścili model parowozu do pociągu pancernego z czasów wojny polsko - bolszewickiej...tematyka ultra niszowa bo ilu jest na świecie miłośników PKP II epoki kolekcjonujących tabor PKP z dwudziestolecia międzywojennego zainteresowanych w dodatku jeszcze bardziej niszową działką jaką bez wątpienia są pociągi pancerne.
Powiem szczerze, że nie rozumiem polityki MM...zamiast zrobić model Ty4 w epoce III lub IV (wszak mają niedawno wypuszczone Br44), która pewnie by się sprzedała na poziomie Pm2 albo i większym wypuścili model parowozu do pociągu pancernego z czasów wojny polsko - bolszewickiej...tematyka ultra niszowa bo ilu jest na świecie miłośników PKP II epoki kolekcjonujących tabor PKP z dwudziestolecia międzywojennego zainteresowanych w dodatku jeszcze bardziej niszową działką jaką bez wątpienia są pociągi pancerne.
Pomijajac oczywistosc, niszowosci tematyki, w obecnych czasach, moze to byc "hit" w MON. Z tym, ze reotryka antybolszewicka, dala pola anty-niemieckiej. Ale to sie moze odwrocic.
Zaczyna to miec sens, wypuszczaja (wypuscili?) Class 73 of the KkStB, czyli obejmuja Austrie, Czechy, Polske. Do tego jest kilka wersji w roznych epokach
przełom epoki Ic/IIa, natomiast wybór tego czy innego modelu przez MM musi mieć głębszy sens , na tę chwile nie widzę wytłumaczenia ,ale modelu z gabloty bym nie wyrzucił.
A mnie się niesamowicie podoba ów model i gdybym dysponował wolnymi środkami w podanej kwocie zapewne bym go już zamówił, jak tylko sobie wyobrażę co można zrobić z pociągiem pancernym w DCC to mi się gęba sama śmieje do tego cudeńka
A mnie się niesamowicie podoba ów model i gdybym dysponował wolnymi środkami w podanej kwocie zapewne bym go już zamówił, jak tylko sobie wyobrażę co można zrobić z pociągiem pancernym w DCC to mi się gęba sama śmieje do tego cudeńka
przełom epoki Ic/IIa, natomiast wybór tego czy innego modelu przez MM musi mieć głębszy sens , na tę chwile nie widzę wytłumaczenia ,ale modelu z gabloty bym nie wyrzucił.
Model pewnie kupią ci co kipują rownież BR 52 w kamuflażu. Wbrew pozorom jest to całkiem spore grono kolekcjonerów. Niektórzy z nich chadzają rownież do Muzeum Barbie...
Model faktycznie ciekawy, jeszcze ten napis "Do Broni! Ojczyzna was wzywa". Też mi się podoba Na pewno zrobił by furorę na nie jednej imprezie. Co do Ty4 to może trzeba by zrobić listę chętnych i oficjalnie ją przedstawić Paną z MM ? Może wtedy by coś ruszyło.