Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Uprzejmie informujemy, że forum będzie niedostępne od godziny 22 w dniu 11 lutego 2025 do godzin popołudniowych 12 lutego 2025. Będziemy prowadzili prace administracyjne na serwerze. Pozdrawiamy Administracja.
Jak chcesz to z 2015 r. mam w pliku pdf, ale nie chce tu na forum wejść bo jest za duży. Podrzuć mi maila na PW to ci wyślę.
[DOUBLEPOST=1453751389][/DOUBLEPOST]A znalazłem jeszcze taki link http://www.eyro.ch/downloads/news15/acme_2015.pdf
Były już głosy zadowolenia z lamp w SU45 od Piko, a mi się dalej wydaje że z nim coś nie tak - co to za siwa?srebrna? obwódka wewnątrz białej ramki wieńczącej lampę?
Ogólnie rzecz biorąc to szału nie ma, gdyby nie opóźniony Chrobry to nie było by żadnego modelu dla zbierających tabor z polskich szlaków. Słabe lobby mamy i ciężko nam się przebić u producentów by zrobili polskie wagony czy loki.
Ogólnie rzecz biorąc to szału nie ma, gdyby nie opóźniony Chrobry to nie było by żadnego modelu dla zbierających tabor z polskich szlaków. Słabe lobby mamy i ciężko nam się przebić u producentów by zrobili polskie wagony czy loki.
Bo mało jest u nas kolekcjonerów ,tak samo jak leży cały popularyzacja segmentu hobby .Może za wolno im produkcja na nasz rynek schodzi.Lub nie chcą się bawić w minimum 500 sztuk