• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
  • Uprzejmie informujemy, że forum będzie niedostępne od godziny 22 w dniu 11 lutego 2025 do godzin popołudniowych 12 lutego 2025. Będziemy prowadzili prace administracyjne na serwerze. Pozdrawiamy Administracja.

INFO Nowości PKP 2016

mikel

Aktywny użytkownik
Reakcje
87 1 0
Nowość z LokoModel:

Nowy model wagonu PKP z firmy Brawa, powstał na nasze indywidualne zamówienie , wagon będzie dostępny w październiku 2016, już można zamawiać.
BR47943 wagon towarowy Kdt PKP szary ep.IIIb (H0)
ex Ghs Oppeln DRG
model w serii limitowanej
opracowany i narysowany przez PMR Krzysztof Koj
Model w całości , ze wszystkimi napisami zostanie wykonany przez firmę Brawa
PKP
0 145551
Kdt
rew. Ostrów 10.3.52
nast. rew 10.3.55

Załączniki

elektryk33

Aktywny użytkownik
Reakcje
1 0 0
Co do Husarza "T-Mobile" to na stronie Zimo są dźwięki do Siemens ES64U4 'Taurus 1216'. Niby z listopada 2015r. a więc nowość. Słyszał może ktoś te dźwięki bo na stronie Zimo zdaje się że nie ma już możliwości posłuchać?

Elvis

Znany użytkownik
Reakcje
1.738 62 3
W nawiasach masz tekst schlesienmodelle, a po kliknięciu na link pokazują się prokukty spod znaku PKP, ale tych wspomnianych nie widzę.

ed250

Aktywny użytkownik
Reakcje
444 89 5
Czy któryś z kolegów będących na warsztatach mógłby się podzielić fotkami z prezentacji "czekoladki" od Piko i co ciekawego powiedział człowiek od Herisa?

maciekk

Znany użytkownik
H0e
Reakcje
1.438 10 0
Czy któryś z kolegów będących na warsztatach mógłby się podzielić fotkami z prezentacji "czekoladki" od Piko i co ciekawego powiedział człowiek od Herisa?
Byłem ,oglądałem jak dla mnie i wagony Herisa prezentują się bardo dobrze i czekolada również ( chociaż to nie moja epoka chyba sobie sprawię ten model do kolekcji) ;)
DSC_5116.JPG

Załączniki

Autor wątku Podobne wątki Forum Odpowiedzi Data
Tabor 86
Tabor 10
Tabor 49
Tabor 18
Tabor 209