• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Nowości PKP 2015

RMP

Aktywny użytkownik
Reakcje
811 30 0
Nowość do Tilliga - wagon 2 kl. typ Y/B70, ep.IV oliwkowy, seria Bd, nr kat. 74813-1, nr boczny 51512080718-2, stacja mac. Bydgoszcz.
Jest to już trzeci wagon tego typu z innym nr inwentarzowym ze stacji Bydgoszcz.
Pozdrawiam RMP

olmeck

Aktywny użytkownik
Reakcje
2 0 0
Dla mnie fajnie, bo uzbieram składzik z mojego rejonu, ale tak naprawdę, to albo lenistwo producenta, albo jednak niepoważne traktowanie klientów.

jafrap

Znany użytkownik
Reakcje
9 0 0
Jeśli chodzi o MM to info nie znalazłem na ich stronie.... podobnie jak oferty tego sklepu na ICC EU07 (4E) PIKO. Wczoraj chyba jeszcze widziałem. Na dniach zdjęli. Ale dlaczego to nie wiem.

Phantomiusz

Aktywny użytkownik
Reakcje
7 0 0
Ja lokomotywę mam zamówioną od długiego czasu. Dziś taka informacja pojawiła się na moim koncie Modelmani

EP07-198 typ 4E "PKP Intercity"Piko96365
0 szt. / Od 30 czerwiec 2015 x 000,00zł
UWAGA !!! Produkty zaznaczone na czerwono nie są już dostepne w ofercie producenta, co oznacza że dany produkt nie będzie mógł być zrealizowany.

mikel

Aktywny użytkownik
Reakcje
87 1 0
Radzę zapytać w MM. Ja też dostałem taką informacje, ale zapytałem i mogę być pewny modelu. Może to dotyczy użytkowników, którzy nie dawno zamówili.

Autor wątku Podobne wątki Forum Odpowiedzi Data
Tabor 77
Tabor 10
Tabor 42
Tabor 18
Tabor 151