Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Nowość do Tilliga - wagon 2 kl. typ Y/B70, ep.IV oliwkowy, seria Bd, nr kat. 74813-1, nr boczny 51512080718-2, stacja mac. Bydgoszcz.
Jest to już trzeci wagon tego typu z innym nr inwentarzowym ze stacji Bydgoszcz.
Pozdrawiam RMP
Na stronie MM pojawiła się informacja o wycofaniu z oferty Piko96365 EP07-198 typ 4E Intercity "UWAGA !!! Produkty zaznaczone na czerwono nie są już dostepne w ofercie producenta, co oznacza że dany produkt nie będzie mógł być zrealizowany"
Jeśli chodzi o MM to info nie znalazłem na ich stronie.... podobnie jak oferty tego sklepu na ICC EU07 (4E) PIKO. Wczoraj chyba jeszcze widziałem. Na dniach zdjęli. Ale dlaczego to nie wiem.
0 szt. / Od 30 czerwiec 2015 x 000,00zł
UWAGA !!! Produkty zaznaczone na czerwono nie są już dostepne w ofercie producenta, co oznacza że dany produkt nie będzie mógł być zrealizowany.
Trochę dziwi ten dziki pęd do siódemki IC. Choć faktycznie ludzie chcą mieć loka do wagonów ACME. Ja do swoich wagonów ACME przewidział em denaturat od SM.
Nowość do Tilliga - wagon 2 kl. typ Y/B70, ep.IV oliwkowy, seria Bd, nr kat. 74813-1, nr boczny 51512080718-2, stacja mac. Bydgoszcz.
Jest to już trzeci wagon tego typu z innym nr inwentarzowym ze stacji Bydgoszcz.
Pozdrawiam RMP
Trochę dziwi ten dziki pęd do siódemki IC. Choć faktycznie ludzie chcą mieć loka do wagonów ACME. Ja do swoich wagonów ACME przewidział em denaturat od SM.