Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Na stronie MM pojawiła się informacja o wycofaniu z oferty Piko96365 EP07-198 typ 4E Intercity "UWAGA !!! Produkty zaznaczone na czerwono nie są już dostepne w ofercie producenta, co oznacza że dany produkt nie będzie mógł być zrealizowany"
Ten katalog to pierwsza połowa lat 80, żenująca informacja, opakowana papierem toaletowym.
Firma spadła na psy, a jej asortyment, przedstawiony w "katalogu", urąga przyzwoitości. To jest lekceważenie zwykłego klienta.
Terminy, asortyment...obiecanki w nieskończoności...
To nie jest firma modelarska, to manufaktura bez krztyny wiarygodności.
Wybaczcie jedno pytanie nie na temat i już milknę. Kolego Sebastianie.W, możesz mi zdradzić co to za 2 piękne wagoniki stoją na górze zdjęcia? Napisz proszę na PW, żeby nie zaśmiecać wątku. Dzięki.
Jedną trzecią tego co zapowiadali. Zaległości są nawet z 2013 roku. Z jakością też różnie. I też podobnie oceniam ich jak i Ty.
Modele polskich Y raczej wyjdą, jest tylko kwestia kiedy i .. jakie będą.
Wybaczcie jedno pytanie nie na temat i już milknę. Kolego Sebastianie.W, możesz mi zdradzić co to za 2 piękne wagoniki stoją na górze zdjęcia? Napisz proszę na PW, żeby nie zaśmiecać wątku. Dzięki.
Tzn.? Na "Rogalinek" 2015 planowana jest limitowana edycja? Jakieś szczegóły?
Czy chodzi zupełnie o coś innego?
A tak nawiasem jeszcze ogólne pytanie do użytkowników, może ktoś wie.
Czy katalogowe wypusty Tilliga wagonów towarowych z ep. III z ostatnich lat (węglarka Wdth, platforma Pdh21, kwasiarka Rnh i zapowiadany łaciak Sn) powstały na bazie konkretnej dokumentacji? Chodzi o realne numery i daty napraw.
No tak. Ale to w epoce IVa. Zrozumiałem, że szykuje się coś do kompletu w epoce IIIc.
Chyba, że daty rewizji będą pasowały, to może się spotkały wagony na przełomie epok. O ile oczywiście nie jest to ten sam wagon w 2 różnych systemach numeracji.