• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Nowości PKP 2014

Spacerowicz

Znany użytkownik
Reakcje
3.165 98 2
W sklepie ich nie widzę - a jeśli pamięć mnie nie myli to chyba tam były. Już ... wyprzedane?
Owszem były.
"Od 7 listopada rozpoczynamy wysyłkę pierwszej partii
modeli cystern Orlen - LS Models 38101 i 38102.
Modele będą wysyłane według kolejności opłaconych zamówień.
O terminie sprzedaży drugiej partii poinformujemy na naszej stronie.
(modeli na razie nie będzie w wolnej sprzedaży)
".

Michał_P

Znany użytkownik
Reakcje
182 27 0
Dzień dobry,
Czy ktoś mógłby udzielić informacji dot. daty rewizji cysterny Gaspol Piko? Nigdzie nie mogę znaleźć zdjęcia, z którego dałoby się to odczytać.

Andrzej Harassek

Moderator For Prawdziwa Kolej Koleje Innych Krajów
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
12.900 527 30
Ta Bipa ze Świata Modeli prezentowana wyżej nie wymaga żadnych zmian, a jedynie innego oznakowania w III epoce. Natomiast ja czekam na taką wersję fabryczną (z IV epoki, ale ze ściętym dachem), co było obiecywane, ale później - kiedy?

Ludwigh

Użytkownik
Reakcje
0 0 0
Ta Bipa ze Świata Modeli prezentowana wyżej nie wymaga żadnych zmian, a jedynie innego oznakowania w III epoce. Natomiast ja czekam na taką wersję fabryczną (z IV epoki, ale ze ściętym dachem), co było obiecywane, ale później - kiedy?
??? to znaczy, że są szanse na III epokę? Dotąd myślałem że 3 epokowa ma ścięte dachy jak w dawnym modelu Schichta ale przyznam się że nie mam wiedzy na ten temat
Dziękuję Panie Andrzeju!

Autor wątku Podobne wątki Forum Odpowiedzi Data
Tabor 85
Tabor 10
Tabor 43
Tabor 18
Tabor 297