Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Owszem były.
"Od 7 listopada rozpoczynamy wysyłkę pierwszej partii
modeli cystern Orlen - LS Models 38101 i 38102.
Modele będą wysyłane według kolejności opłaconych zamówień.
O terminie sprzedaży drugiej partii poinformujemy na naszej stronie. (modeli na razie nie będzie w wolnej sprzedaży)".
Dzień dobry,
Czy ktoś mógłby udzielić informacji dot. daty rewizji cysterny Gaspol Piko? Nigdzie nie mogę znaleźć zdjęcia, z którego dałoby się to odczytać.
Dzień dobry,
Czy ktoś mógłby udzielić informacji dot. daty rewizji cysterny Gaspol Piko? Nigdzie nie mogę znaleźć zdjęcia, z którego dałoby się to odczytać.
Ta Bipa ze Świata Modeli prezentowana wyżej nie wymaga żadnych zmian, a jedynie innego oznakowania w III epoce. Natomiast ja czekam na taką wersję fabryczną (z IV epoki, ale ze ściętym dachem), co było obiecywane, ale później - kiedy?
Ta Bipa ze Świata Modeli prezentowana wyżej nie wymaga żadnych zmian, a jedynie innego oznakowania w III epoce. Natomiast ja czekam na taką wersję fabryczną (z IV epoki, ale ze ściętym dachem), co było obiecywane, ale później - kiedy?
??? to znaczy, że są szanse na III epokę? Dotąd myślałem że 3 epokowa ma ścięte dachy jak w dawnym modelu Schichta ale przyznam się że nie mam wiedzy na ten temat
Dziękuję Panie Andrzeju!