Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Z uwagi na fakt iż kolekcjonuje tabor z epok 5a i 5b proszę o informację czy wagony typu 23k odpowiadają wagonom polskiej produkcji czy są to wagony tego typu ale produkcji Rumuńskiej i w istocie modele wagonów stanowią tylko lub aż konwersję na model wagonu polskiego. Z góry dziękuję za naświetlanie mi tego tematu.
Z uwagi na fakt iż kolekcjonuje tabor z epok 5a i 5b proszę o informację czy wagony typu 23k odpowiadają wagonom polskiej produkcji czy są to wagony tego typu ale produkcji Rumuńskiej i w istocie modele wagonów stanowią tylko lub aż konwersję na model wagonu polskiego. Z góry dziękuję za naświetlanie mi tego tematu.
Jak patrzę na to zdjęcie http://www.modelmania.com.pl/images/rivarossi/HRS6264_2.jpg (górna linia dachu prosta jak linijka) to też zaczynam się martwić... Do mnie model dotrze najwcześniej jutro więc dopiero mając go w ręku można by to zweryfikować. Jeśli ktoś już go otrzymał niech napisze jak jest... aczkolwiek rzeczywiście wygląda że lipa.
Z tego co wiem to wagon ten dosyć wiernie odpowiada 23K. Zupełnie nowa konstrukcja. Sprawa tyczy się tego czy ryfle są 3D czy tylko namalowane, bo jak na razie wygląda na to, że to drugie....