• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Nowości PKP 2014

Zaqu

Znany użytkownik
Producent
Reakcje
11 1 0
Karol, te zdjęcie już po wymianie drzwi?
Można prosić zbliżenie/porównanie koloru?
Wymienione lub dostarczone z poprawionymi drzwiami mają kolor identyczny z budą.
Te "złe" były jak tu: nie pomalowane - sam plastik w kolorze zielonym, na przednich z tampodrukiem - widac było gołym okiem bez dokładnego nawet przyglądania się.

[/QUOTE]

Reakcje
1.788 13 0
Nie wiem co Wy Koledzy chcecie od tych drzwi.... Na ostatniej fotce wyglądają wręcz fantastycznie.. jak lekko podrdzewiałe... Ja mam też z "innymi" drzwiami i szczerze powiedziawszy jestem zachwycony. Zapewne kiedyś w rzeczywistości, takie drzwi i całe pudło, było nie raz "łatane" kolorami i odcieniami zieleni...

corwin

Administrator
Zespół forum
Reakcje
372 2 3
Nie wiem co Wy Koledzy chcecie od tych drzwi.... Na ostatniej fotce wyglądają wręcz fantastycznie.. jak lekko podrdzewiałe... Ja mam też z "innymi" drzwiami i szczerze powiedziawszy jestem zachwycony. Zapewne kiedyś w rzeczywistości, takie drzwi i całe pudło, było nie raz "łatane" kolorami i odcieniami zieleni...
Jak to mówią Daniel - "always look at the bright side of life" :D

FENIX

Znany użytkownik
Reakcje
3.894 260 31
a pamiętacie szafir serie ' 28 , ostatni wagon z serii '28 ,klass 1/2 ,ponoć ,nie wiem czy to prawda , ale stał się rzadkością, ogólnie piękne wagony

Autor wątku Podobne wątki Forum Odpowiedzi Data
Tabor 172
Tabor 40
Tabor 205
Tabor 18
Tabor 297