Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Wymienione lub dostarczone z poprawionymi drzwiami mają kolor identyczny z budą.
Te "złe" były jak tu: nie pomalowane - sam plastik w kolorze zielonym, na przednich z tampodrukiem - widac było gołym okiem bez dokładnego nawet przyglądania się.
Nie wiem co Wy Koledzy chcecie od tych drzwi.... Na ostatniej fotce wyglądają wręcz fantastycznie.. jak lekko podrdzewiałe... Ja mam też z "innymi" drzwiami i szczerze powiedziawszy jestem zachwycony. Zapewne kiedyś w rzeczywistości, takie drzwi i całe pudło, było nie raz "łatane" kolorami i odcieniami zieleni...
Nie wiem co Wy Koledzy chcecie od tych drzwi.... Na ostatniej fotce wyglądają wręcz fantastycznie.. jak lekko podrdzewiałe... Ja mam też z "innymi" drzwiami i szczerze powiedziawszy jestem zachwycony. Zapewne kiedyś w rzeczywistości, takie drzwi i całe pudło, było nie raz "łatane" kolorami i odcieniami zieleni...