• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Nowości PKP 2013

FENIX

Ostrzeżony
Reakcje
3.562 253 31
ale ,
czy to w jednym opakowaniu?
czy składane z dotychczasowych ofert plus rabat circa 90 złotych jako razem ,jako set
czyli w drugim przypadku to jest już w sklepach, tylko dodatkowa opcja handlowa(y)

ffox

Administrator
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
3.793 15 0
Można prosić o jakieś informacje co do oryginalności tego parowozu?
Nie jestem w temacie jeśli chodzi o parowozy, ale tym jestem zainteresowany.

WITKOIM

Znany użytkownik
Reakcje
27 0 0
To dlatego nie znalazłem go w innych sklepach... O tym nawet nie pomyślałem
wczoraj byłem na stronie tego sklepu wyklętego ze słownictwa języka polskiego. Cena może kusić - oczywiście, że kusi, ale jest jeszcze tak zwana identyfikacja z forum i solidarność z chłopakami modelarzami, obejrzałem i olałem sprawę ..... Bo jestem z Wami solidarny (y):cool:

CoCu

Znany użytkownik
Reakcje
1.948 121 22
To właśnie zaliczyłeś wpadkę, bo zrobiłeś im świetną reklamę:
Zapodajcie link do tego sklepu :)
a Ty na to:
zabronione jest podawanie nazwy tego sklepu, nawet nie możesz o nim pomyśleć !!!!!!!
Większość już wie o jaki sklep chodzi i już przegląda ich ofertę. Przykład:
To dlatego nie znalazłem go w innych sklepach... O tym nawet nie pomyślałem
Gratuluję więc wyczucia tematu.

Bo jestem z Wami solidarny
Jakbyś był, to byś nie napisał tego co napisałes wyżej, informując wszystkich o tym że właśnie o ten sklep chodzi. A tak to piszecie jak to strasznie bojkotujecie go, a co chwilę założę się że sami przeglądacie jego ofertę, a jak tylko ktoś coś o nim na forum napisze, to zaraz wyskakujecie.

Wiecie co dla tego sklepu będzie bojkotem? Jak NIKT go wspominać nie będzie. A jak co chwilę o nim nadajecie, to co chwilę ktoś na pewno grzebie w ich ofercie na stronie www. Nie rozumiecie tego? Nie znacie zasady "nie ważne co pszą, ważne by pisali"? Wtedy i tak ludzie kupują. By zbojkotować ten sklep, trzeba o nim zapomnieć.

K

krokodyl

Gość
podaj linka do zestawu :eek:
rzeczywiscie 993 zeta
nie ma się co podniecać...najpierw to trzeba tam 5000 zł wydać żeby należeć do klubu MSM i dostać tego loka w tej cenie...(n)

kurde 5000...rozumiem 1000-1500 ale piątka to już sporo...żeby mieć o 300 zł taniej loka który w innych sklepach też bywa przeceniony...

Oczywiście nie podaję już żadnych linków:cenzura:

Juras

Aktywny użytkownik
Reakcje
0 0 0
Ściśle tajne przez poufne. Sklep jest tak strasznie bojkotowany, że nawet nie można się dowiedzieć, co to za sklep. Bez dodatkowego, szczegółowego dochodzenia. Ccccccicho… nie powiem, ciii iii, co to za sklep bojkotujemy, bo to tajne strasznie. Dziwny ten bojkot, ja też bym chciał pobojkotować. Niestety to straszna tajemnica, który to sklep i może w nim kupuje. Dlatego przepraszam wszystkich wtajemniczonych, za moje bojkotowanie bojkotu… może bojkotowanie, ale sza.
Jeśli któryś sklep nieuczciwie postępuję, to chyba należy o tym trąbić na okrągło i wszędzie gdzie się da, a nie robić z tego tajemnice. Hitlera też tak mieli wymazać z kart historii, jak dobrze pamiętam.

Autor wątku Podobne wątki Forum Odpowiedzi Data
Tabor 85
Tabor 10
Tabor 40
Tabor 18
Tabor 187