• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Nowości PKP 2013

pkpkol

Użytkownik
Reakcje
0 0 0
Czy ktos się orientuje kto w Polsce jest jakimś większym importerem modeli LS Models by móc ew. kierować jakieś pytania?
Nie wiem kto jest importerem, ale wiem, że napewno zapytałbym się o Jana Kiepurę 48002. Skoro L.S. Models nie zrobiło tych modeli (i już zapewne niestety nie zrobi), to ACME mogłoby się tego podjąć.

slavko1111

Aktywny użytkownik
Reakcje
59 1 0
Z tym rozwodem to nie jest dobre rozwiązanie - nastąpi podział majątku ... i co oddasz ex-żonie? A one doskonale wiedzą co dla nas najlepsze i co przy podziale sprawiłoby najwięcej bólu. Moja metoda - "Kochanie - była super promocja" i bach -> do gabloty. Swoją drogą czym więcej modeli ukrytych w gablotce tym trudniej będzie im się doliczyć :D.
Kolego ,ale z tego co się orientuję hobby i związane z nim zbiory jednego z małżonków nie podlegają podziałowi :ROFL:

Phantomiusz

Aktywny użytkownik
Reakcje
7 0 0
jeżeli przedmiot stanowi jednak znaczną wartość i jest traktowany przez małżonków jako lokata kapitału, wtedy stanowi składnik majątku wspólnego (np. cenna kolekcja ....)

K

krokodyl

Gość
skąd ta nienawiść kobiet do modeli...:D

przeliczają pewnie na biżuterię...

najbardziej mnie śmieszy opinia "nie widać w tym pieniędzy" -tak jakby w kremikach i tych modnych teraz absurdalnych artystycznych wisiorkach była widoczna...

ze snów wielbiciela kolei miniaturowych:

KOCHANIE KUP MI TAKI SECIK W H0:rolleyes:
sexy-train-stopper-bikini-woman-on-rail.jpg

:D

Gethvar

Znany użytkownik
Reakcje
229 4 0
skąd ta nienawiść kobiet do modeli...:D

przeliczają pewnie na biżuterię...

najbardziej mnie śmieszy opinia "nie widać w tym pieniędzy" -tak jakby w kremikach i tych modnych teraz absurdalnych artystycznych wisiorkach była widoczna...

ze snów wielbiciela kolei miniaturowych:

KOCHANIE KUP MI TAKI SECIK W H0:rolleyes:
Zobacz załącznik 104056

:D
Ja myślę że najbardziej jednak z sytuacji p.t. "kochanie, ciągle siedzisz nad tymi swoimi zabawkami, wziął byś pokój przemalował, zabrał byś mnie do teatru albo gdzieś, a Ty siedzisz i siedzisz i siedzisz..." ;)

Bronco_Billy

Znany użytkownik
Reakcje
1.575 19 1
a tak szczerze to pytanie - naprawdę nie da się tego czata uruchomić? Skoro nikt sprzątać nie ma czasu to moze ten czat by rozładował sytuacje w co niektórych wątkach? Bo gęsto się robi, nie tylko tu ....

pkpkol

Użytkownik
Reakcje
0 0 0
Pytałem się dziś w jednym ze sklepów czy jest szansa na ukazanie się Jana Kiepury L.S. Models 48002 i napisali, że nie wiadomo kiedy się ukaże, bo nie mają jakichś detali do podwozia, czyli jest jednak szansa.

Mandylion

Użytkownik
Reakcje
9 1 0

sosnama

Znany użytkownik
Reakcje
2 0 0
Bardzo przepraszam, że sam siebie zacytuję:
Dzwoniłem dzisiaj do Drim'u.
Tam usłyszałem, że mają być, ale nie wiadomo kiedy: dwa niebieskie i jeden brąz jako oddzielne sztuki, oraz set: dwa brązowe i jeden niebieski (66509, 66513, 66498) z innymi numerami!!!

Ale kiedy, co , jak, i w ogóle ......:obcy:???:mad::devil:
Ostatnio, jak zmienił się status na stronie ROCO, napisałem do DRIMU - jednak nie znają konkretnych terminów.

Czy ktoś się orientuje, co się dzieje z wagonem pozakatalogowym Roco:
Oprócz wspomnianego sklepu, za niebotyczne pieniądze, można zamawiać w ROCO, w ich sklepie.
Tylko nie wiem jak z dostawą do Polski.
W jakimś temacie już o tym było - ale sorki - nie pamiętam.

Autor wątku Podobne wątki Forum Odpowiedzi Data
Tabor 77
Tabor 10
Tabor 39
Tabor 18
Tabor 187