Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
no to śmiało można stwierdzić że jesień będzie pod marką ACME,ja się zastanawiam czy tylko będą w rozsądnych ilościach dostęne .Czy też tak jak opisywano tu w przypadku modeli z VI epoki
no to śmiało można stwierdzić że jesień będzie pod marką ACME,ja się zastanawiam czy tylko będą w rozsądnych ilościach dostęne .Czy też tak jak opisywano tu w przypadku modeli z VI epoki
ups, PRZEPRASZAMROBO..........ZAPOMNIAŁEM O CZARNYM KONIU w wYŚCIGU O RZĄDZE DUSZ MIŁOŚNIKÓW MODELI PKP
to tera powiedz o ile mam zwiększyć planowanie i dopinanie budżetu
jak na ostrych zakrętach stawiają opór i wózki trą to nie...
chociaż i wagonom roco się to zdarza- dwuosiowym o dużym rozstawie. O takim jak ten...czyli uwaga na wagony tego typu przy zabawie na stole z geoline r2 i r3
jak na ostrych zakrętach stawiają opór i wózki trą to nie...
chociaż i wagonom roco się to zdarza- dwuosiowym o dużym rozstawie. O takim jak ten...czyli uwaga na wagony tego typu przy zabawie na stole z geoline r2 i r3
Na GeoLine'ach R3 z Hbbillnsami nie ma problemu Sprawdź czy przypadkiem ruchomy wózek z jedną osią się nie przyblokował. Może to jest wynikiem tego, że osie na zakrętach trą i stawiają opór