• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Nowości PKP 2013

ManMania

Znany użytkownik
Reakcje
6 0 0
Roco ma w planach wersje full DCC EU45 ? Bo za nie całe 900zł nie chce się wierzyć by to było w DCC, a na stronie lokomodel nic napisane nie ma.

Dabas

Aktywny użytkownik
Reakcje
16 0 0
sądząc po cenie nie jest on z DCC... Analogiczny model w malowaniu PKP Intercity jest na lokomodel obecnie "promocyjnie przeceniony" z 925zł
http://www.lokomodel.pl/rc62435-lokomotywa-p-3124.html
niebieska węglarka PKP Cargo przedstawiona na zdjęciu na stronie ma czytelne oznaczenie Eaos. A 127zł to nie tanio, bo sugerowana cena raczej na poziomie 25 euro była. Chyba że teraz nagle euro 5zł kosztuje.

Zaqu

Znany użytkownik
Producent
Reakcje
10 1 0
Myślę ze jak zrobią tyle ile zrobili do tej pory to pójdą jak świeże bułeczki ;) Jest pewnie oprócz mnie sporo osób co nie zdążyło z zakupem a chciało by bardzo je mieć w kolekcji.
Ja na przykład tez kupiłbym 1 i 2 klasę a i wagony KM do nowego traxa tez bym reflektował

Słyszałem pogłoski w Warszawie ze 1 i 2 maja być wznowione pod koniec roku
Ale ile w tym prawdy

Slawek K

Nowy użytkownik
Reakcje
0 0 0
Witam serdecznie.
Mam pytanie dotyczące ostatnio wypuszczonego wagonu Fleischmanna. Czy napis - ostrożnie przetaczać -
powinien być umieszczony pod oknem czy po lewej jego stronie (tak jak w modelu Parowozika ) ?
Znalazłem w sieci zdjęcie gdzie napis jest po lewej stronie ale może w innych wagonach było inaczej.
Pozdrawiam .

Sławek

Zaqu

Znany użytkownik
Producent
Reakcje
10 1 0
Witam!
Dream odpisał mi,że nie będą wznawiane wagony 1 i 2 klasy ICC.
Zastanawia mnie polityka sprzedaży oparta na nie sprzedawaniu klientowi tego co chciałby kupić.
Tym bardziej że była redukcja zamówień złożonych przez sklepy, w szczególności na 1 kl ICC.

Wiem że była to produkcja "przy okazji" czegoś tam - zasłyszane ;-) ale zawsze jest to sygnał że są chętni.

Z innych zasłyszanych w Warszawie "Tylko PIKO poszło po rozum do głowy i wie jak sprzedawać na polski rynek"

i chyba coś w tym jest.

krzys.

Aktywny użytkownik
Reakcje
1 0 0
Chciałem kupić 1 i 2 klasę ale nawet nie nie zdążyłem dojechać do sklepu, zanim dojechałem wagonów już nie było :(

Robur

Użytkownik
Reakcje
0 1 0
Ja w sklepie przez internet nie zdążyłem zamówić tylko na 2 klasę się załapałem.Nie rozumiem dlaczego nie chcą zrobić więcej na pewno wiedzą,że jest dużo chętnych zwłaszcza na 1 klasę.Wszyscy narzekają,kryzys spada sprzedaż, tu są chętni wydawać kasę,a oni nie chcą zarobić.

karol_mar

Znany użytkownik
Reakcje
69 1 0
Ja w sklepie przez internet nie zdążyłem zamówić tylko na 2 klasę się załapałem.Nie rozumiem dlaczego nie chcą zrobić więcej na pewno wiedzą,że jest dużo chętnych zwłaszcza na 1 klasę.Wszyscy narzekają,kryzys spada sprzedaż, tu są chętni wydawać kasę,a oni nie chcą zarobić.
Tych chętnych jest raptem kilka osób, gdyby był taki popyt, Polonia nie leżałaby w sklepach na półkach.
Plan wydawniczy na ten rok jest całkiem spory, zobaczymy jak z tym popytem będzie.

maniek2820

Znany użytkownik
Reakcje
12 1 0
Tych chętnych jest raptem kilka osób, gdyby był taki popyt, Polonia nie leżałaby w sklepach na półkach.
Plan wydawniczy na ten rok jest całkiem spory, zobaczymy jak z tym popytem będzie.
ale co innego pojedyńcze wagony a zestaw za 800-900 zł .Ja Karolu mam nadzieje że nie będzie takich problemów z zapowiadanymi wagonami 139 i składem ,,BYSTRZYCA''

Autor wątku Podobne wątki Forum Odpowiedzi Data
Tabor 1
Tabor 0
Tabor 10
Tabor 58
Tabor 187