Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
sądząc po cenie nie jest on z DCC... Analogiczny model w malowaniu PKP Intercity jest na lokomodel obecnie "promocyjnie przeceniony" z 925zł http://www.lokomodel.pl/rc62435-lokomotywa-p-3124.html
niebieska węglarka PKP Cargo przedstawiona na zdjęciu na stronie ma czytelne oznaczenie Eaos. A 127zł to nie tanio, bo sugerowana cena raczej na poziomie 25 euro była. Chyba że teraz nagle euro 5zł kosztuje.
Może koledze chodziło o to, że z dźwiękiem?
No ale Full to by można było więcej pomyśleć (światła manewrowe, sprzęgi DCC, podnoszone pantografy )... ale wiadomo, że nie za 900zł.
Myślę ze jak zrobią tyle ile zrobili do tej pory to pójdą jak świeże bułeczki Jest pewnie oprócz mnie sporo osób co nie zdążyło z zakupem a chciało by bardzo je mieć w kolekcji.
Witam serdecznie.
Mam pytanie dotyczące ostatnio wypuszczonego wagonu Fleischmanna. Czy napis - ostrożnie przetaczać -
powinien być umieszczony pod oknem czy po lewej jego stronie (tak jak w modelu Parowozika ) ?
Znalazłem w sieci zdjęcie gdzie napis jest po lewej stronie ale może w innych wagonach było inaczej.
Pozdrawiam .
Zastanawia mnie polityka sprzedaży oparta na nie sprzedawaniu klientowi tego co chciałby kupić.
Tym bardziej że była redukcja zamówień złożonych przez sklepy, w szczególności na 1 kl ICC.
Wiem że była to produkcja "przy okazji" czegoś tam - zasłyszane ;-) ale zawsze jest to sygnał że są chętni.
Z innych zasłyszanych w Warszawie "Tylko PIKO poszło po rozum do głowy i wie jak sprzedawać na polski rynek"
Ja w sklepie przez internet nie zdążyłem zamówić tylko na 2 klasę się załapałem.Nie rozumiem dlaczego nie chcą zrobić więcej na pewno wiedzą,że jest dużo chętnych zwłaszcza na 1 klasę.Wszyscy narzekają,kryzys spada sprzedaż, tu są chętni wydawać kasę,a oni nie chcą zarobić.
Ja w sklepie przez internet nie zdążyłem zamówić tylko na 2 klasę się załapałem.Nie rozumiem dlaczego nie chcą zrobić więcej na pewno wiedzą,że jest dużo chętnych zwłaszcza na 1 klasę.Wszyscy narzekają,kryzys spada sprzedaż, tu są chętni wydawać kasę,a oni nie chcą zarobić.
Tych chętnych jest raptem kilka osób, gdyby był taki popyt, Polonia nie leżałaby w sklepach na półkach.
Plan wydawniczy na ten rok jest całkiem spory, zobaczymy jak z tym popytem będzie.
Tych chętnych jest raptem kilka osób, gdyby był taki popyt, Polonia nie leżałaby w sklepach na półkach.
Plan wydawniczy na ten rok jest całkiem spory, zobaczymy jak z tym popytem będzie.
ale co innego pojedyńcze wagony a zestaw za 800-900 zł .Ja Karolu mam nadzieje że nie będzie takich problemów z zapowiadanymi wagonami 139 i składem ,,BYSTRZYCA''