• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Nowości PKP 2013

pkpkol

Użytkownik
Reakcje
0 0 0
To trzeba będzie przez internet rezerwować, bo pewnie będzie dużo chętnych i się nie dostanie wagoników, a akurat na 159A i bezprzedziałową 1 klasę czekałem i mam nadzieję, że pozostałe nowości wyprodukują taką ilość, że nie trzeba się będzie o nie bić.

piterson

Znany użytkownik
Reakcje
61 0 0
To trzeba będzie przez internet rezerwować, bo pewnie będzie dużo chętnych i się nie dostanie wagoników, a akurat na 159A i bezprzedziałową 1 klasę czekałem i mam nadzieję, że pozostałe nowości wyprodukują taką ilość, że nie trzeba się będzie o nie bić.
Ale przynajmniej bez problemów chyba Traxxika KM złapiesz:) - Ja RAILpoola na LOTOSA do KŚ na przeróbkę będę musiał posłac:(

maniek2820

Znany użytkownik
Reakcje
12 1 0
może nie będzie takiego dramatu....a skoro limituja edycje ...
to nie ma co się dziwic ....papugi jeszcze zalegaja w magazynach

garcia ramirez

Znany użytkownik
Reakcje
1.219 51 6
Widać wyraźnie, że jednak esemkowa psychoza zrobiła swoje. Najlepiej już piszcie do ACME listy rezerwacyjne, prośby, petycje, zanim wagony wogóle zaczną produkować. Naród bogaty to chętnych na wagony po 250zł/szt będą zapewne miliony.

maniek2820

Znany użytkownik
Reakcje
12 1 0
Dziwi mnie dlaczego o wspomnianych wagonach nie było żadnego info na stronie Dreamu? Rzucili kilkadziesiąt sztuk na sklepy i rozeszło się w dwa dni i koniec:eek:
to raczej świadome działanie by klient szybciej podejmował decyzje o zakupie.Za jakiś czas będzie pewnie kolejna partia która jest zapewne w magazynie.....bo przecież na biegu nie dorobią kilkudziesięciu kolejnych sztuk:p

Lukasz436

Użytkownik
Reakcje
2 0 0
z chęcią bym nabył TRAXXa KM tylko, że nie mam wagonów KM, więc nie miałbym do czego go podczepić
Szkoda że od razu jak zostanie wypuszczony Traxx KM nie zostaną wypuszczone wagony. Ja osobiście jak kupowałem wagony w Parowoziku to otrzymałem informację że za chwilę będzie wagon sterowniczy do tego. Niestety że wagonu sterowniczego nie ma to wagony sprzedałem.

Z miłą chęcią kupiłbym cały skład.

Pozdrawiam
Łukasz

pkpkol

Użytkownik
Reakcje
0 0 0
Szkoda że od razu jak zostanie wypuszczony Traxx KM nie zostaną wypuszczone wagony. Ja osobiście jak kupowałem wagony w Parowoziku to otrzymałem informację że za chwilę będzie wagon sterowniczy do tego. Niestety że wagonu sterowniczego nie ma to wagony sprzedałem.

Z miłą chęcią kupiłbym cały skład.

Pozdrawiam
Łukasz
ACME mogłoby wypuścić zestaw 2 czy 3 wagonów KM + 1 sterowniczy. Może by do Dream coś napisać, może by coś zrobili w tej sprawie. Tylko najlepiej gdyby już taki zestaw miał być to niech w tym samym czasie będzie też lokomotywa KM, bo tak wszyscy by teraz wykupili loka KM, a później byłyby sprzedawane same wagony, których nie można by było podczepić do lokomotywy, bo byłaby wyprzedana.

Autor wątku Podobne wątki Forum Odpowiedzi Data
Tabor 77
Tabor 10
Tabor 38
Tabor 18
Tabor 187