• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Nowości PKP 2013

piterson

Znany użytkownik
Reakcje
61 0 0
Jest jeszcze TRAXX KM, ale fakt, to nie PKP ...

Zwróciliśmy. Nie tylko przy Bystrzycy!

Modele robią piękne, ale w opisach z uporem maniaka powtarzają błędne oznaczenia typu kuszetki (136A zamiast 134A).
Taki Traxx z LOTOSu mogliby wypuścić - dla mnie pod KŚ, a dla wielu kolegów pod towarowe składy:)

piterson

Znany użytkownik
Reakcje
61 0 0
Patrząc na wysyp nowości z ACME (super!!!:) Pojawia się zasadnicze pytanie - czym to wszystko ciągnąć... Można podczepić Husarza, na upartego marcowa SMka ICC, i tutaj chyba koniec.... do Bystrzycy - to EFC - EP09, ale to już zupełnie kieszeń wykończy.

Michał_P

Znany użytkownik
Reakcje
182 27 0
"Bystrzyca" równie dobrze może być "Beroliną", "Sobieskim" czy "Polonią" i wtedy możliwości wyboru lokomotywy jest więcej. Zawsze może też udawać Ex. "Jantar" (wiem, tam jeździły "igreki") i wtedy na odcinek Gdynia-Hel zapowiadany gdyński gagarin Roco będzie jak znalazł.

sosnama

Znany użytkownik
Reakcje
2 0 0
Jakby ktoś chciał zakupić, to już TUTAJ jest!!!

66432.jpg

Metryczka:

21 RIV MC 51 PL-PKPC 245 7 821-6
Hbbillns
6 REV 1094 23.10.09

Ja już swoim oko cieszę:D

maniek2820

Znany użytkownik
Reakcje
12 1 0
Bardzo proszę.
Nowości PKP firmy ACME na rok 2013 z katalogu.

Pasażerskie:

Zobacz załącznik 99172 Zobacz załącznik 99183 Zobacz załącznik 99173 Zobacz załącznik 99174
Zobacz załącznik 99175 Zobacz załącznik 99176 Zobacz załącznik 99177

Towarowe:

Zobacz załącznik 99178 Zobacz załącznik 99179

Towarowe w skali TT:

Zobacz załącznik 99180

Zwróćcie uwagę, że przy secie wagonów IC Bystrzyca, jest logo sklepu modelarskiego (dystrybutora) DREAM.
bo może będzie tylko u NICH lub zamówiona cała seria przez nich na nasz rynek

karol_mar

Znany użytkownik
Reakcje
69 1 0
Jest też dopisek, że wyłącznie dla Dream, zresztą tak samo przy Chrobrym, te edycje mają numery katalogowe na 9-tkę

Autor wątku Podobne wątki Forum Odpowiedzi Data
Tabor 77
Tabor 10
Tabor 38
Tabor 18
Tabor 187