• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Nowości PKP 2013

MichałK

Znany użytkownik
Reakcje
875 9 4
nie zauważyłem dzięki ffox. Zgadza się, że jakość ich wyrobów jest najlepsza no i tabor typowo Polski (y)
i chyba juz wiadomo(to w przyszłosci), kto bedzie robił polskie Pendolino;)

maniek2820

Znany użytkownik
Reakcje
12 1 0
ACME przywróciło moje nadzieje w tabor współczesny na ten rok. Zapowiada się naprawdę ciekawie. Wreszcie będzie można włączyć czerwony/bordowy restauracyjny do IC Bystrzyca:) Teraz by się tylko loczki przydały i w drogę.​
Macie może koledzy link do całego katalogu ACME?​
to takie piękne że aż dech zapiera zestaw z lat wcześniejszych niż ,,trumienka"....Romantic classic (y)
IC ,,BYSTRZYCA'' NA CAŁEJ TRASIE Lublin-Poznań prowadzona była EP09
ACME w tym segmencie spełnia to o czym mało kto marzył.....tylko by wyniki sprzedaży były dla tego producenta zadowalające

karol_mar

Znany użytkownik
Reakcje
69 1 0
to takie piękne że aż dech zapiera zestaw z lat wcześniejszych niż ,,trumienka"....Romantic classic (y)
IC ,,BYSTRZYCA'' NA CAŁEJ TRASIE Lublin-Poznań prowadzona była EP09
ACME w tym segmencie spełnia to o czym mało kto marzył.....tylko by wyniki sprzedaży były dla tego producenta zadowalające
To jeszcze brakuje tylko tego, żeby do kompletu zrobili dziewiątkę :)

ALA

Znany użytkownik
Reakcje
1.405 23 0
Bardzo proszę.
Nowości PKP firmy ACME na rok 2013 z katalogu.
Jest jeszcze TRAXX KM, ale fakt, to nie PKP ...

Zwróćcie uwagę, że przy secie wagonów IC Bystrzyca, jest logo sklepu modelarskiego (dystrybutora) DREAM.
Zwróciliśmy. Nie tylko przy Bystrzycy!

Modele robią piękne, ale w opisach z uporem maniaka powtarzają błędne oznaczenia typu kuszetki (136A zamiast 134A).

pkpkol

Użytkownik
Reakcje
0 0 0
Z przyjemnościami wiążą się też problemy - kasa. Wiadomo jakie są terminy ukazania się wagonów? W przypadku ACME są plusy ich opóźnień, bo przez ten czas można uzbierać kaskę, a ich modele i tak są najdroższe. Wkońcu będzie bezprzedziałowy wagon 1 klasy PKP IC 152A i 2 klasy 159A, na które czekałem. Jeśli ktoś nie widział to w katalogu na 24 stronie jest fotka TRAXXa Kolei Mazowieckich. Szkoda, że nie ma knajpy BWE, ale teraz chyba trzeba będzie sprzedać knajpę Tilliga 74747, żeby móc kupić tą od ACME.

pkpkol

Użytkownik
Reakcje
0 0 0
Ale naprawdę ACME zaszalało, jak zobaczyłem nowości na ten rok to niezłe zaskoczenie przeżyłem, tylko jak pomyślałem jakie koszty się z tym wiążą to się trochę przeraziłem.

Autor wątku Podobne wątki Forum Odpowiedzi Data
Tabor 0
Tabor 0
Tabor 10
Tabor 51
Tabor 187