• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Nowości PKP 2013

baktrian

Aktywny użytkownik
Reakcje
173 3 0
haha Bóg ma chyba ważniejsze sprawy na głowie,ale gdyby tak A.C.M.E i wszystkie inne zechciały a i kaski starczyło...:)nie traćmy nadziei

baktrian

Aktywny użytkownik
Reakcje
173 3 0
oj Corwin pisałem już,że Drim zaproponowało wyjście z sytuacji,rozwiązanie jest bliskie,a wszystkim poinformuje...:)
Tobie,Wam,Nam życzę fajnego miejsca w stolycy,może kiedyś wpuścicie:)

corwin

Administrator
Zespół forum
Reakcje
318 2 3
oj Corwin pisałem już,że Drim zaproponowało wyjście z sytuacji,rozwiązanie jest bliskie,a wszystkim poinformuje...:)
Aaaa to sorry... nie widziałem tego. W takim razie przepraszam za sugestię.

A Tobie Arku życzę, żeby to się więcej nie powtórzyło:D (y)
Ja akurat miałem modele z innego źródła i bez jakichkolwiek problemów.

Tobie,Wam,Nam życzę fajnego miejsca w stolycy,może kiedyś wpuścicie:)
Nie omieszkamy zaprosić, tym bardziej, że jest szansa na dużą przestrzeń.

karol_mar

Znany użytkownik
Reakcje
69 1 0
Zapewne te zestawy powstały z inicjatywy Dream'u (a nie własnej ACME) i dlatego w tych przypadkach oni są wyłącznym dystrybutorem.

S

stalecki_pl

Gość
Dobre wieści szybko się roznoszą. Na Allegro pojawiły się właśnie 3 egz. restaurantów PKP ICC - ceny wahają się 195 - 175 zł. Widać, że ludzie do szaf zajrzeli.

pkpkol

Użytkownik
Reakcje
0 0 0
A czy te wagony to ma być edycja limitowana, bo na stronie dcc24.eu jest napisane, że wagony IC "Chrobry" są edycją specjalną wyłącznie dla Dream?

Autor wątku Podobne wątki Forum Odpowiedzi Data
Tabor 0
Tabor 0
Tabor 10
Tabor 51
Tabor 187