• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Nowości PKP 2013

Aurel

Aktywny użytkownik
Reakcje
156 10 0
To będzie trudny rok... Z jednej strony orły, z drugiej strony nowości od ACME, Herisy, z trzeciej pikowskie stonki i na deser Nasz Robo z ryflaczkami, a może i 120A
Cudownie :rolleyes: Rozwód wisi na włosku... ;)

dgajus

Moderator Grupy SKMK
SKMK
Reakcje
3.566 42 1
Cudownie :rolleyes: Rozwód wisi na włosku... ;)
Z tym rozwodem to nie jest dobre rozwiązanie - nastąpi podział majątku ... i co oddasz ex-żonie? A one doskonale wiedzą co dla nas najlepsze i co przy podziale sprawiłoby najwięcej bólu. Moja metoda - "Kochanie - była super promocja" i bach -> do gabloty. Swoją drogą czym więcej modeli ukrytych w gablotce tym trudniej będzie im się doliczyć :D.

MichałK

Znany użytkownik
Reakcje
877 9 4
Z tym rozwodem to nie jest dobre rozwiązanie - nastąpi podział majątku ... i co oddasz ex-żonie? A one doskonale wiedzą co dla nas najlepsze i co przy podziale sprawiłoby najwięcej bólu. Moja metoda - "Kochanie - była super promocja" i bach -> do gabloty. Swoją drogą czym więcej modeli ukrytych w gablotce tym trudniej będzie im się doliczyć :D.
promocja, wyprzedaż, sale sale sale...:D

karol_mar

Znany użytkownik
Reakcje
69 1 0
Może to pomyłka, bo przy większości jest 2014:

HR17025 wagon osobowy 2kl PKP typ 111 ep. IV (H0)

całkowicie nowa forma ,wagon wiernie odpowiada
polskiej konstrukcji

cena producenta: około 50 Euro

podana cena w naszej walucie jest szacunkowa i
moze nieznacznie ulec zmianie po wyprodukowaniu modelu

w sprzedazy od: 03/2014

ffox

Administrator
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
3.786 15 0
Dokładnie, od 3 lat był zapowiadany, nawet prototyp powstał, ale od 3 lat była cisza, a tu... niespodzianka (y) i znowu wydatki (n)

Rysiek

Znany użytkownik
FREMO Polska
KSK Wrocław
Reakcje
2.784 37 1
Hej,
a nie macie wrażenia, że ten prototyp wagonu 111A ma coś nie tak ze skosami na dachu?
Rysiek

Aurel

Aktywny użytkownik
Reakcje
156 10 0
Skoro Herisy w 2014, to lekka ulga, ale faktycznie 1 kl i barowy mają datę premiery w 2014, a 2 kl ma datę ukazania się kwiecień 2013, ciekawe czy to pomyłka na stronie Lokomodel... Hmmm, zobaczymy. Żonie zostawię moje samoloty...wagonów nie oddam ;)

MichałK

Znany użytkownik
Reakcje
877 9 4
Skoro Herisy w 2014, to lekka ulga, ale faktycznie 1 kl i barowy mają datę premiery w 2014, a 2 kl ma datę ukazania się kwiecień 2013, ciekawe czy to pomyłka na stronie Lokomodel... Hmmm, zobaczymy. Żonie zostawię moje samoloty...wagonów nie oddam ;)
z tego co wiem to maja być w tym kwietniu

krzys.

Aktywny użytkownik
Reakcje
1 0 0
Czy ktos się orientuje kto w Polsce jest jakimś większym importerem modeli LS Models by móc ew. kierować jakieś pytania?

Autor wątku Podobne wątki Forum Odpowiedzi Data
Tabor 77
Tabor 10
Tabor 39
Tabor 18
Tabor 187