• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Nowości PKP 2013

ffox

Administrator
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
3.783 15 0
Dzwoniłem dzisiaj do Drim'u.
Tam usłyszałem, że mają być, ale nie wiadomo kiedy: dwa niebieskie i jeden brąz jako oddzielne sztuki, oraz set: dwa brązowe i jeden niebieski (66509, 66513, 66498) z innymi numerami!!!

Ale kiedy, co , jak, i w ogóle ......:obcy:???:mad::devil:
Czas pokarze co wyjdzie, kiedy i czy w ogóle.

akinomrz

Aktywny użytkownik
Reakcje
188 10 2
Dzwoniłem dzisiaj do Drim'u.
Tam usłyszałem, że mają być, ale nie wiadomo kiedy: dwa niebieskie i jeden brąz jako oddzielne sztuki, oraz set: dwa brązowe i jeden niebieski (66509, 66513, 66498) z innymi numerami!!!

Ale kiedy, co , jak, i w ogóle ......:obcy:???:mad::devil:
A ja zza południowej granicy mam przeciek, ze oddzielnych nie będzie :(

Intruz

Aktywny użytkownik
NAMR
Reakcje
573 6 1
Roco też stawia na ruch lokalny :) chociaż szkoda że zamiast dublować modele Fleischmanna nie pokusili się o uzupełnienie składu z DOKP Gdańsk sprzed kilku lat- jeszcze jedna dwójka i poczta by się do niego przydały.

Intruz

Aktywny użytkownik
NAMR
Reakcje
573 6 1
owszem, tyle że tamte boczniaki były z epoki IIIc, już bez orzełka, a te z czasów pogrzebu Stalina średnio będą pasować... no ale zobaczymy czy będzie kontynuacja tej serii.

Autor wątku Podobne wątki Forum Odpowiedzi Data
Tabor 77
Tabor 10
Tabor 30
Tabor 18
Tabor 187