• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Nanofaktura - modele, nowości.

Status
Zamknięty, nie możesz umieszczać tu nowych wpisów.
OP
OP
Nanofaktura

Nanofaktura

Aktywny użytkownik
Reakcje
495 9 0
Też mi się podoba :D Ma konkretne koło, a nie jak te mniejsze od wózka dziecięcego. Zastanawiałem się odnośnie tylnej felgi, bo wydawało mi się, że one miały inny model. Pomogła by tu osoba, która bywa w dwóch lub trzech osobach. No nic, myślę że ta felga też pasuje jak najbardziej :)

melonowy

Znany użytkownik
Reakcje
1.462 28 1
Przednie opony to nie jest "widzimisię". "Zmień, bo fajniej będzie wyglądać".
914 ma takie opony, bo ma napęd na 4 koła, natomiast 385 nie ma.
Owszem, była też wersja 385 Turbo z napędem 4x4, ale to znów inny model i inna historia...

eugen74

Aktywny użytkownik
Reakcje
820 12 0
Uważaj bo popadniesz w narcyzm a to nie dobra cecha .
Odnośnie Jelcz 317 wywrotki taki kwadratowy profil nigdy fabrycznie nie występował, skopiowałeś jakąś samoróbkę właściciela pojazdu . Potraktuj to jako konstruktywną uwagę . Na początku przykładałeś się do modeli ale teraz to wygląda to tak jak byś chciał iść "na skróty" , jednak sama jakość druku stoi na wysokim poziomie .

Status
Zamknięty, nie możesz umieszczać tu nowych wpisów.