Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Też mi się podoba Ma konkretne koło, a nie jak te mniejsze od wózka dziecięcego. Zastanawiałem się odnośnie tylnej felgi, bo wydawało mi się, że one miały inny model. Pomogła by tu osoba, która bywa w dwóch lub trzech osobach. No nic, myślę że ta felga też pasuje jak najbardziej
Przednie opony to nie jest "widzimisię". "Zmień, bo fajniej będzie wyglądać".
914 ma takie opony, bo ma napęd na 4 koła, natomiast 385 nie ma.
Owszem, była też wersja 385 Turbo z napędem 4x4, ale to znów inny model i inna historia...
Przednie opony to nie jest "widzimisię". "Zmień, bo fajniej będzie wyglądać".
914 ma takie opony, bo ma napęd na 4 koła, natomiast 385 nie ma.
Owszem, była też wersja 385 Turbo z napędem 4x4, ale to znów inny model i inna historia...
Uważaj bo popadniesz w narcyzm a to nie dobra cecha .
Odnośnie Jelcz 317 wywrotki taki kwadratowy profil nigdy fabrycznie nie występował, skopiowałeś jakąś samoróbkę właściciela pojazdu . Potraktuj to jako konstruktywną uwagę . Na początku przykładałeś się do modeli ale teraz to wygląda to tak jak byś chciał iść "na skróty" , jednak sama jakość druku stoi na wysokim poziomie .