• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Nanofaktura - modele, nowości.

Status
Zamknięty, nie możesz umieszczać tu nowych wpisów.

Michal88

Aktywny użytkownik
Reakcje
492 15 0
Święta prawda @eugen74 ! Przerośnięte ego niektórych na tym forum ,zniszczyło ducha modelarstwa w tym miejscu, wielu naprawdę ciekawych ludzi odeszło przez moderację właśnie ! Nie rozumieją,że to miejsce typowo ,,męskie,, i czasem jak to w życiu, można a nawet trzeba coś ostrzej komuś wyjaśnić ! No chyba , że nie ma się jaj !
Poza tym, ta ukraińska flaga w awatarze ! Hańba, ! Prywatnie to możesz sobie na czole namalować, ale tutaj za politykę ponoć można dostać bana, co ??
Ukrofil :)

eugen74

Aktywny użytkownik
Reakcje
820 12 0
Dziwnie się zachowujesz, szkoda że tak paskudzisz swój wątek o modelach, notabene bardzo dobre jakościowe, ale szkoda też że nie przyjmujesz konstruktywnych uwag odnośnie merytorycznego wyglądu modeli odnośnie oryginałów .
Ale te osoby są poblokowane, to jak mam do nich napisać? :ROFL: Przydupasy jedynie nie poblokowane może. Dlatego pisze raz hurtowo.
A jak "oni" napisali do Ciebie że Ty odpowiadasz im tutaj ?

OP
OP
Nanofaktura

Nanofaktura

Aktywny użytkownik
Reakcje
495 9 0
Masz prawo do swojego zdania. Ale co paskudze... Nie ma co paskudzić bo mówiłem że nie będę już tu nic wrzucał ze względu na moderacje. Prosiłem o wywalenie tematu i usunięcie konta. Regulamin zabrania :ROFL:

Astro

Znany użytkownik
Producent
Reakcje
10.229 301 15
Chyba się domyślam o co kaman. Koledze zwrócono uwagę, że mimo konstruktywnych rad, po raz kolejny olał klientów,. A uwagę zwrócono po angielsku, ale kolega każdą krytykę łączy z demoniczną konkurencją lub jej mrocznymi akolitami.... nie rozumiem tylko po jakiego wuja kolega pisze tu, a nie na fb, gdzie ową krytykę napisano.
Tak na marginesie, kamaz to kolejny schrzaniony model, opony to pestka. Kabina ma inną geometrię, inne proporcje. Ramie się nawet nie przyglądałem, wystarczyła mi ta zmyślona z jelcza... chciałem to przemilczeć, bo rozmowa z kolegą to jak grochem o ścianę.... Ale że znów nieelegancko na forum się udziela to pomyślałem, że wrzucę swoje trzy grosze. Nie jestem konkurencją, ani jej przydupasem. I nie każdy kto zwraca uwagę robi to, by koledze dokuczyć. Ale kolega zdaje się żyć w oblężonej twierdzy...
Pomylić się jest rzeczą ludzką, nie słuchać dobrych rad - głupotą, ale tak zwracać się do ludzi - zwykłym chamstwem.
Już z kolegą o tym pisałem, ale ludzie chyba się nie zmieniają...
Tutaj dwa obrazki na poparcie moich słów - wprawne oko od razu zobaczy babole.
8276dde1931a212b4f25eb2055f61c5f.0.jpg 6bef8b622397b0002faf9de45450d691.0.jpg

Maciek Wójcik

Znany użytkownik
Reakcje
1.160 135 15
Uważam, że ze strony producenta nie powinno istnieć takie podejście wobec klientów, niezależnie od tego, czy jest klientem stałym, bądź potencjalnym. Producent powinien wręcz być otwartym na wszelkie uwagi od konsumenta, co za tym idzie być otwartym na krytykę i starać się ją zwalczać.
To, co prezentuje kolega @Nanofaktura, jest przeciwieństwem w/w zdania. Na jakąkolwiek krytykę reaguje jak dziecko z piaskownicy, któremu przed chwilą zabrano lizaka. Blokuje malkontentów i mówiąc o tym klienteli w swoim wątku, zamiast pisać do poszczególnych osób, pisze na publicznym forum o tym, żeby oni cytuję:
Widze piecze was dalej :ROFL: Śmiać mi się tylko chce dzieciaczki. Z was i waszych przydupasów :) Po chińsku jeszcze napiszcie :ROFL:
Zastanawiam się teraz... Śmiać się, czy płakać?

Pozdrawiam
M

Astro

Znany użytkownik
Producent
Reakcje
10.229 301 15
Ale Maćku, przecież kolega napisał, że wybrał taką drogę nikogo nie zmusza do kupowania u niego. Będzie burakiem, bo tak chce i basta. Aż do ostatniego klienta.

Status
Zamknięty, nie możesz umieszczać tu nowych wpisów.