• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Nanofaktura - modele, nowości.

Status
Zamknięty, nie możesz umieszczać tu nowych wpisów.

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.586 387 20
Wiadomość była pisana z humorem, żeby nie było, ale tak. Wał jest w komplecie :)
Więc jak bym wała komuś nie dosłał to połączenie przez podczerwień.
Kolego @Nanofaktura! Albo jest to poważny temat o modelach drukowanych przez Ciebie, albo robisz sobie żarty z nas wszystkich. Ja rozumiem, że starasz się być dowcipny, ale ja takiego rodzaju dowcipu nie kupuję. Albo będziesz traktował potencjalnych kupujących z szacunkiem, albo zamknę Twój wątek.

daromaro

Znany użytkownik
Donator forum
Reakcje
1.604 120 86
Kolego @mafo . Ty i troche jeszcze osób (rownież moderatorów) czytacie "ostatni" post w watku a nie calość albo to co chcecie. Kolega @Nanofaktura odpowiedział na zadane pytanie przez kolege @rafek3131 (post#362). A, że w "tonie" żartobliwym? W pytaniu do @Nanofaktura też był lekki żarcik.

Ja nie widzę potrzeby zamykania wątku a tym bardziej straszenia kogoś taką czynnością. Ja rozumiem, że potrzebana jest kontrola i ochrona Forum przed anarchią ale wydaje mi się, że czasami moderatorzy przesadzają z "wymierzaniem wyroków" a te są też nie współmierne do przewin.

eugen74

Aktywny użytkownik
Reakcje
820 12 0
Brawo mafo , przez Twoje działania mamy już dwóch producentów modeli którzy przestali udzielać się na forum, no pogratulować normalnie, w końcu zostaniesz tylko Ty i paru Twoich kolesi (n)

Bipa966

Aktywny użytkownik
Reakcje
474 69 32
Święta prawda @eugen74 ! Przerośnięte ego niektórych na tym forum ,zniszczyło ducha modelarstwa w tym miejscu, wielu naprawdę ciekawych ludzi odeszło przez moderację właśnie ! Nie rozumieją,że to miejsce typowo ,,męskie,, i czasem jak to w życiu, można a nawet trzeba coś ostrzej komuś wyjaśnić ! No chyba , że nie ma się jaj !
Poza tym, ta ukraińska flaga w awatarze ! Hańba, ! Prywatnie to możesz sobie na czole namalować, ale tutaj za politykę ponoć można dostać bana, co ??

daromaro

Znany użytkownik
Donator forum
Reakcje
1.604 120 86
@Bipa966 Moze jutro (2 maj - Dzien Flagi Rzeczypospolitej Polskiej) bedzie inny kolor. W innym przypadku bedziesz musial czekac az do 23 sierpnia. Będzie wtedy większa ta co już jest.

P.S. To nie polityka - to fakty, również historyczne ;)

eugen74

Aktywny użytkownik
Reakcje
820 12 0
Widzę że kalkomania na ciągniki jest za dopłatą :oops: w/g mnie powinna znajdować się w zestawie jako nie odłączny element . Troche to dziwna taktyka z Twojej strony .

Status
Zamknięty, nie możesz umieszczać tu nowych wpisów.