Na razie to te wagony leżakują sobie w pudełkach i jest im tam wygodnie. A propos zakupu modeli wagonów towarowych, jak zamawiamy wagon to nie wiemy jaka jest jego data rewizji, ogólnie jest tylko informacja o epoce. Dopiero po rozpakowaniu możemy stwierdzić jaką datę następnej rewizji ma dany wagon. Co innego gdy możemy wagon który jest w kręgu naszych zainteresowań obejrzeć przed zakupem osobiście, ale u nas jest to raczej niemożliwe. A przecież niektóre wagony nawet wyprodukowane w latach 1950 - 1960 służą na PKP do czasów obecnych. Ja sprawdzając daty rewizji na moich wagonach musiałem użyć lupy, a i tak miałem pewne trudności z odczytem, to jest skala 0, a jak sobie z tym odczytem radzą koledzy z mniejszych skal?. Uważam , że musimy w tym zbieraniu taboru iść na pewne ustępstwa, inaczej mielibyśmy na torach wagony w bardzo małym żróżnicowaniu, a mnie się podoba skład złożony z wagon różnej konstrukcji, węglarki, wagony kryte, cysterny, platformy z ładunkami. Pamiętam takie składy z lat 1965 - 1972, a mieszkałem wtedy blisko torów, i miałem możliwość oglądania takich składów.