• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Moje ciężarówki - mafo

OP
OP
mafo

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.164 387 20
Udało mi się kupić taką wannę z Kibri i podpiąłem ją pod Jelcza. Jak dla mnie to bardzo fajnie się spasowała Jelczem. Z resztą oceńcie sami:

Jelcz 417 Wanna Meiler 01.jpg
Jelcz 417 Wanna Meiler 02.jpg
Jelcz 417 Wanna Meiler 03.jpg
Jelcz 417 Wanna Meiler 04.jpg
Jelcz 417 Wanna Meiler 05.jpg
Jelcz 417 Wanna Meiler 06.jpg

jestrabh

Znany użytkownik
Reakcje
2.820 40 1
Volvo wyszło fajnie, a światła zawsze można poprawić jeśli są malowane. Co do wanny to faktycznie spasowała ale nie pasuje w takim stanie do tego ciągnika. Różnica klas jest zbyt widoczna;)
Oczywiście jest to tylko moje subiektyne odczucie.

Ostatnio edytowane:
OP
OP
mafo

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.164 387 20
Macie rację koledzy. Na żywo ta wanna także wygląda bardzo plastikowo. Muszę ją w takim razie trochę ubrudzić i może będzie jeszcze z tego jakiś fajny zestaw... ;)

Irokez46

Znany użytkownik
Reakcje
11.637 47 0
Nie jestem wielkim miłośnikiem tego Jelcza, wolę zdecydowanie starsze wersje tego pojazdu, ale model zacny. Pięknie się prezentuje w tych kolorach. Wanna zła nie jest, ale na Twoim miejscu pokusiłbym się o jej pomalowanie.

Slavi

Znany użytkownik
Reakcje
2.860 4 0
Volvo z poprzedniej prezentacji bardzo miłe dla oka, tylko tył "kipra" wyszedł ciut nienaturalny lub po prostu wina aparatu... Naczepa do "jelonka" pasuje idealnie a po waloryzacji będzie jeszcze lepiej :D.