• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Moje ciężarówki - mafo

OP
OP
mafo

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.158 387 20
A u mnie kolejny składak. Taka przymiarka do zrobienia tzw. "no name" przewoźnika z polskich dróg. Ciągnik od Herpy, a naczepa z Albedo z prawie całkowicie zmytymi napisami. To co z napisów zostało układa się nawet ciekawie jako brud w fałdach plandeki.

Scania 143M dziadtrans 001.jpg
Scania 143M dziadtrans 002.jpg
Scania 143M dziadtrans 003.jpg
Scania 143M dziadtrans 004.jpg

OP
OP
mafo

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.158 387 20
Lubie te Scanie. Idealny model do podrasowania i lekkiego tuningu.
No właśnie tak się przymierzam, bo już mam po troszku dość oryginałów z niedoróbkami itd. Tak myślę go spróbować spatynować i zrobić typowego małego polskiego przewoźnika, wykorzystującego stary i zjeżdżony tabor.

Batonik90WnC

Aktywny użytkownik
Reakcje
32 0 0
Świetny model do jakiejś kombinacji i stworzenia z niego jedynego w swoim rodzaju modelu. Ma potencjał, żeby stać się oryginalnym zestawem polskiego przewoźnika, sprzed kilkunastu lat bo teraz ciężko taką Scanię spotkać :)

Maciek Wójcik

Znany użytkownik
Reakcje
1.172 135 15