• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Moje ciężarówki - mafo

DyrdekHz

Znany użytkownik
Reakcje
6 0 0
Gratulacje dla autora przeróbek a Tobie trochę zazdroszczę posiadania. Wygląda świetnie i brakuje mu chyba jedynie ciekawego ładunku. :) Zdjęcia chętnie zobaczyłbym w temacie konkursowym. :)

Ostatnio edytowane:

DamLen

Znany użytkownik
Reakcje
1.503 11 0
Ale miazga. :eek::gwizd: W pierwszej chwili myślałem że to zdjęcia prawdziwego pekaesa na pustyni i szukałem gdzie są zdjęcia modelu. :ROFL: Jeszcze ciągnik przydałoby się ubrudzić, ale i tak efekt jest nieziemski.

BoBi

Znany użytkownik
Reakcje
6 0 0
Wykonanie zarówno dioramy jak i modelu świetne, chylę czoła, jednak nie podoba mi się fakt, że niewiele ten zestaw ma wspólnego z oryginałami, ze względu na naczepę niestety. Mimo, że jest wykonana i przybrudzona genialnie, to jednak gryzie mi się to z Pekaesem - nie było w Pekaesie takich naczep, a tym bardziej nie z Fiatami. Ale to tylko takie moje zboczenie ;)
Jeśli jeszcze czegoś modelarskiego miałbym się przyczepić to jednak kolor podwozia jest zbyt jaskrawy i zbyt czerwony.
Genialne natomiast są wszystkie oznaczenia i detale na kabinie - coś pięknego!!!

Ty tak pięknie wykonałeś ten ciągnik, czy ktoś na Twoje zlecenie Mafo? Czy to nie robota znanego warszawskiego magnata modelarskiego? (y)