• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Moje ciężarówki - mafo

OP
OP
mafo

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.069 387 20
Dzięki koledzy za opinie.
Dziś jeszcze jeden staruszek od Roskopfa w wersji bez podmalowań. Jak na razie to mój ostatni Saurer.

IMG_9382.jpg
IMG_9383.jpg
IMG_9384.jpg

M&M

Znany użytkownik
Reakcje
673 22 2
Stary model to na kolana nie rzuca , ale jak na swoje lata produkcji to można powiedzieć, że całkiem udany .
A w 1 do 1 to bardzo brzydka ciężarówka :).

DamLen

Znany użytkownik
Reakcje
1.503 11 0
No cóż, kabina urodą nie grzeszy, ale właśnie dzięki swojej odmienności, którą potęguje dodatkowo konfiguracja osi, mamy tak interesujący model. Jedynie przednie światła, a właściwie ich brak trochę kłuje w oczy.

Ostatnio edytowane:
Reakcje
11.578 67 1
Mi się bardzo te pojazdy podobają . Tak jak Maciek napisał one są tak brzydkie aż piękne . Bardzo ciekawą konfigurację ma ten model gdyż bardzo rzadko się zdarza aby solówka miała 4 osie i zabudowana była kontenerem . Swoją drogą to Austryjacy dość sporo mają tych aut odrestaurowanych i naprawdę świetnie wyglądają .

OP
OP
mafo

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.069 387 20
Udało się ostatnio zrobić parę fotek takiego staruszka. Model przeszedł przez ręce Piotra, a obecnie garażuje u mnie.

IMG_9452.jpg
IMG_9453.jpg
IMG_9454.jpg
IMG_9455.jpg
IMG_9456.jpg
IMG_9457.jpg
IMG_9458.jpg
IMG_9459.jpg
IMG_9460.jpg
IMG_9461.jpg

I jeszcze na koniec takie dwie fotki w odcieniach szarości:

IMG_9452 - 1.jpg