• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Moje ciężarówki - mafo

OP
OP
mafo

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.069 387 20
Bardzo mnie cieszy, że kolekcja PRL-owska się podoba. Dzięki. W takim razie jeszcze jeden nabytek z tamtego okresu. Co prawda pełnia lata, ale jak lato upalne to pewnie zima będzie ostra i trzeba zacząć szykować sprzęt na zimę. Tak więc taka oto piaskareczka:

IMG_9402.jpg
IMG_9403.jpg
IMG_9404.jpg
IMG_9405.jpg
IMG_9406.jpg

[DOUBLEPOST=1437765241][/DOUBLEPOST]Aha... to zgodnie z prośbą jeszcze fotki w odcieniach szarości...:):

IMG_9402 - 1.jpg
IMG_9406 - 1.jpg

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
28.480 109 2
Pięknie wygląda ten model Jelcza podoba mi się zabudowa, jednak te kołpaki na przednich kołach mi nie pasują , wolałbym tam zwykłe felgi.
Maciek gratuluję kolejnego nietuzinkowego modelu , z ciekawości zapytam SAW ??

DyrdekHz

Znany użytkownik
Reakcje
6 0 0
Same Jelcze już są doskonale znane i wszystko na ich temat napisano. Zabudowa natomiast ma genialne detale i wykonanie. Szkoda jedynie, że rama jest taka goła i "gładka".