• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Moje ciężarówki - mafo

OP
OP
mafo

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.069 387 20
Dzięki koledzy za opinie. :) Dziś jeszcze jeden Saurer. Oczywiście przednie światła wyglądają jakby były wydłubane, ale może kiedyś znajdę chwilkę czasu i spróbuję je poprawić. ;)

IMG_9044.jpg
IMG_9045.jpg
IMG_9046.jpg

Michał Type_r7

Moderator działu Modelarstwo Samochodowe
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
14.051 158 2
Makrochem pierwsza klasa, ostatnio nawet uwieczniłem ich dwa silosy na trasie... akurat na wysokości Kutna.
Staruch też fajny, ale i tak wolę młodsze zestawy.

OP
OP
mafo

mafo

Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.069 387 20
Dzięki wszystkim za opinie. :) Dziś jeszcze jeden Saurer i też w wersji bez podmalowanych świateł przednich i tylnych.

IMG_9047.jpg
IMG_9048.jpg
IMG_9049.jpg
IMG_9050.jpg

BoBi

Znany użytkownik
Reakcje
6 0 0
MAKROchema widziałbym u siebie :D Dzięsiątki tych zestawów mijałem na zachodzie, a lubię ustawić w gablocie coś co ma odpowiednik 1:1. Gratuluję, bo to niewątpliwie biały kruk!

OP
OP
mafo

mafo

Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.069 387 20
Uzbierało Ci się tych Saurerów już :)..Fajny kolorystycznie .(y)
Maciek, ale nazbierałeś tych Saurer-ów.. ciekawe auta, może pięknością nie grzeszą ale mają coś w sobie :)(y)
To fakt, trochę ich nazbierałem. Do najpiękniejszych nie należy ale w swojej brzydocie to podoba mi się ta ciężarówka.

Będąc w Iławie udało mi się poczynić trochę zakupów. Na początek Kraz. Model zrobiony całkiem dobrze, co prawda brak w zestawie lusterek :mad: i trzeba będzie samemu coś wystrugać. Trzeba mu jeszcze podmalować koła na czarno, bo trochę tym oponom brakuje do wyglądu gumy :mad: . No ale co tam, przynajmniej wreszcie mam dobry ciągnik do ZREMB-a. :)

IMG_9364.jpg
IMG_9365.jpg
IMG_9367.jpg
IMG_9370.jpg