• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Moje ciężarówki - mafo

OP
OP
mafo

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.069 387 20
No to do mnie dojechał... Wczoraj odebrałem go osobiście na spotkaniu w Toruniu. Dziękuję koledze Damianowi za prezent. Jak dla mnie to model zrobiony jest przez Herpę bardzo dobrze. Zresztą oceńcie sami:

IMG_9089.jpg

IMG_9079.jpg
IMG_9080.jpg
IMG_9081.jpg
IMG_9083.jpg
IMG_9084.jpg
IMG_9085.jpg
IMG_9086.jpg
IMG_9087.jpg

SCYZOR

Znany użytkownik
Reakcje
2.968 2 0
Mercedes w malowaniu firmy Prangl może się podobać, teraz tylko odpowiednia naczepa z ładunkiem i będzie (y). Volvo jak by nie było polonik i dobrze go mieć w kolekcji:).

RaFuS

Znany użytkownik
Reakcje
140 3 0
Volvo mi się podoba, takie zwykłe, proste ale z kilkoma fajnymi akcentami.:)(y)
No i przyznać trzeba, że niektórzy fetyszyści tylnych belek będą zadowoleni.:D:D:p

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
11.578 67 1
W przypadku tego modelu potwierdza sie zdanie że piękno tkwi w prostocie . Kapitalny model i muszę przyznać że mnie nim bardzo , ale to bardzo zdenerwowałeś . Szkoda że nie powiedziałeś że masz dojścia do takich cukierków :(

OP
OP
mafo

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.069 387 20